Sunday, June 10, 2012

Οι μετανάστες απειλούνται με χωρισμό από τα παιδιά τους


Οι μετανάστες απειλούνται με χωρισμό από τα παιδιά τους

Latino Οικογένειες φοβούμενος τη σύλληψη με το νέο νόμο για τη μετανάστευση δρακόντεια ξεκίνημα για τη σύνταξη νομικών εγγράφων για τη φροντίδα των παιδιών. Οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι, και θέλουν να είναι ότι τα παιδιά είναι ασφαλή σε περίπτωση που κάτι τους συμβεί σε αυτούς.

Οι γονείς που άρχισε στις Ηνωμένες Πολιτείες παράνομα έτσι Φόβος για το μέλλον τους στην Αλαμπάμα Πολλοί κατάρτιση της εν λόγω νομικά έγγραφα επιμέλεια σε περίπτωση που έχουν να αφήσουν τα παιδιά πίσω Μετά την απέλαση τους.

Μεταξύ των νομικών ζητημάτων που οι γονείς προσπαθούν να προσπαθήσουμε να προγραμματίσουν για: ποιος θα φροντίσει τα παιδιά σε περίπτωση ανεπιθύμητων χωρισμό της οικογένειας τους, και οι οποίοι θα φροντίσουν για αυτά μπορεί να έχουν αγοράσει σπίτια, η ομάδα υπεράσπισης Ισπανικός Συνασπισμού ενδιαφέροντος της Αλαμπάμα, δήλωσε. Ο Ισπανικός Συνασπισμός ενδιαφέροντος της Αλαμπάμα Βοηθά ισπανόφωνους μετανάστες με χαρτιά.

Ήδη, έχουν σχεδόν 2,300 παιδιά που λαμβάνονται από τα σχολεία της Αλαμπάμα από τον φόβο οικογένειες που θα τα αναγκάσει τους νέους εκπαιδευτικούς το νόμο να ρωτήσετε σχετικά με το καθεστώς μετανάστευσης των παιδιών καθώς και των γονιών τους. Σε ένα δημοτικό σχολείο στο Crossville, Αλαμπάμα, εγγραφής είναι περίπου 65% ισπανόφωνοι.

Ένα ομοσπονδιακό εφετείο την περασμένη εβδομάδα μπλοκαριστεί διατάξεις στις πιο δύσκολες μεταναστευτικής νομοθεσίας της χώρας που απαιτούνται σχολεία για να ελέγξετε ότι το κατά πόσον οι μαθητές στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν νόμιμα ή όχι, και υποχρεούται να προβεί σε μετανάστες κάρτα εγγραφής αλλοδαπού.

Η πιο γραφική απεικόνιση ακόμη δρακόντεια του νέου νόμου για τη μετανάστευση Έναρξη ισχύος της στο κράτος. Σύμφωνα με το άρθρο 30 του νέου νόμου, HB56, όποιος ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ έγγραφα μετανάστευσης θεωρείται διαπράττει ένα έγκλημα αν προσπαθήσουν να συνάψουν μια «εμπορική συναλλαγή» με το «κράτος ή μια υποδιαίρεση του κράτους Πολιτικής. Ο κόσμος βλέπει το νέο δικαίου, αρνείται τις πιο βασικές διευκολύνσεις για τα άτομα και ότι έχει σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή τόσο δυστυχές ότι οι άνθρωποι αυτο-απελάσουν. Τα Υδατικά Έργα Μοντγκόμερι και υγειονομικό υπόνομο Διοικητικού también κατανοητό να έχει γίνει κινήσεις για το νερό υποχρεώνει τους πελάτες να αποδείξετε το νομικό καθεστώς τους για τη μετανάστευση .

Εκτός από το άρθρο 30, με απαγόρευση ΣΤΗ για την παράτυπη είσοδος από τους ανθρώπους σε «συναλλαγές», οι νέες αποτελεσματικές διατάξεις για την από αστυνομικούς στην Αλαμπάμα Απαίτηση να διερευνήσει το καθεστώς μετανάστευσης των σταματήσει κανείς για την κυκλοφορία Έχουν παραβιάσεις ή παραβάσεις, όπου οι άλλοι αξιωματούχοι Ρίξτε μια «εύλογη υποψία», που θα μπορούσαν να είναι οι individuos παράνομα στην πολιτεία.

Ωστόσο, οι άνθρωποι εξακολουθούν να ελπίζουν, με τις προσπάθειες που γίνονται σ 'όλη. Μιλώντας στις 23 Οκτωβρίου 2011 στο Μπέρμιγχαμ, Δημ. Λουίς Γκουτιέρεζ λέει πλήθος προσπάθεια για να πάρει υπό απέλαση αναστέλλεται Αλαμπάμα. Είπα ότι ελπίζει ότι το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δρα γρήγορα, κατόπιν αιτήσεως να αναστείλει την ιστορική απέλαση μεταναστών αυξήθηκε από Αλαμπάμα Ομοσπονδιακή αρχών μέχρι την πρόκληση για νέο νόμο του κράτους έχει επιλυθεί.

Σε μια πρόσφατη συνάντηση γειτονιά στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα Τέρι Γερουσιαστή Sewell, δήλωσε τη σκληρή αντιμεταναστευτική νομοθεσία και υπογράφεται από το ΦΕΚ Προώθησε. Robert Bentley είναι ενοχλητικό Αλαμπάμα στα μάτια του έθνους.

Ενώ ο πρόεδρος Ομπάμα υποσχέθηκε τη μεταρρύθμιση της μετανάστευσης πριν από την εκλογή, η ειρωνεία της απέλασης μεταναστών περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν διοίκηση Γίνεται πραγματικά ανησυχητικό. Η κυβέρνηση Ομπάμα την Παρασκευή κατέθεσε μια πρόκληση προς το νόμο, ζητώντας ένα εφετείο για να εμποδίσει την επιβολή του αμφισβητούμενου μέτρου. Ο νόμος είναι "πολύ πιθανό να εκθέσει άτομα νόμιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των μαθητών, σε νέες δυσκολίες στην καθημερινή συναλλαγές», δήλωσε η αίτηση.

Οι μετανάστες φοβούνται να πάνε πίσω στο Μεξικό Λόγω των ναρκωτικών, τα καρτέλ και τις δολοφονίες ", δήλωσε ο Γκονζάλες. Και φοβούνται να μείνουν εδώ Εξαιτίας του νόμου. "Αυτή είναι μια πραγματική κρίση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων", δήλωσε ο Joaquin Linton του Εθνικού Κέντρου Μετανάστευσης νόμου. «Υπάρχει τεράστιο πανικό, και οι γονείς δεν θέλουν να τους τα παιδιά και αν εγκαταλείψει Ζητούν κηδεμονίες γι 'αυτούς." Επαρχιακός Δικαστής Σαρόν Μπλάκμπερν αποφάσισε το Σεπτέμβριο είχε ωστόσο τμήματα της νομοθεσίας που έρχεται σε σύγκρουση με την ομοσπονδιακή νομοθεσία, και ότι τους μπλοκάρει, συμπεριλαμβανομένης της απαίτησης για τα σχολεία για να ελέγξει την κατάσταση της μετανάστευσης των φοιτητών και της αστυνομίας για να καθορίσει την ιθαγένεια και οι άνθρωποι σταμάτησαν την κατάσταση, κρατούνται ή έχουν συλληφθεί.

Σε εθνικό επίπεδο, ότι υπάρχουν παράνομοι μετανάστες περίπου 11 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι περισσότεροι από αυτούς από τη Λατινική Αμερική και την μεγαλύτερη ομάδα από τις γειτονικές του Μεξικού.

Τώρα το ερώτημα είναι: Ήταν αντι-μεταναστευτικό Νόμοι χωρίς κόστος;. Στη Γεωργία και την Αλαμπάμα για να Έλλειψη Workers've Εμφανίστηκε στη γεωργία ως νευραλγικούς τομείς, όπως οι μετανάστες το κεφάλι προς τα σύνορα.

Πηγές:


No comments:

Post a Comment