Friday, June 15, 2012

Реформа на китайските културни дейности през забрани за реклама по телевизионни драми


Реформа на китайските културни дейности през забрани за реклама по телевизионни драми

Китай осъжда забрана за телевизионни реклами по време драми ITS като част от реформа на културните дейности.

Обяви няма да бъдат допуснати в средата на програми за трайно продължение на 45 минути от 1 януари следващата година.

Това беше Властите заявиха в съответствие с "духа" на последните комунистически среща страна. Държавната администрация за радио, кино и телевизия в понеделник нови правила за ограничаване Издадена Прекъсването реклами от телевизионни драми, което им позволява във въздуха само назад-ту-бек Entre програми.

Местните са най-големите разпоредители на китайски телевизионни реклами, но някои чуждестранни марки като Nike, Toyota, Coca-Cola, Procter & Gamble и Sony са също присъства. Г-н Джао каза, че новият регламент ще създаде хаос най-кратък срок мрежи телевизионна реклама предоговори, които бяха продадени на търг слотове като наскоро като този месец.

Рано този месец, чуждестранни и местни компании платени рекордните 14,26 милиарда юана, или около 2,25 милиарда щатски долара, за правата за реклама през следващата година на най-голямата мрежа на страната, China Central Television.Volkswagen AG, например, заложени 45,6 милиона щатски долара в търг , според китайската съобщенията рекламна агенция Charm.

Китай не е сам в преследване срещу STI реклами. През 2008 г. френският президент Никола Саркози предложената инициатива за забрана на подобни реклами по обществените телевизии мрежа Франция, следвайки модела на British Broadcasting АД Великобритания, но през 2010 г., г-н Саркози, лице съпротива от страна на бизнеса, се отказа от усилия. Южна Корея драми на излъчване станции тече непрекъснат.

Драми са сред най-популярните предавания на китайска телевизия, а през проветряване-гледаното време, някои от най привлича рекламни приходи. Това беше Властите заявиха в съответствие с "духа" на последните комунистически среща страна.

Държавната администрация за радио, кино и телевизия, на ръката на отдела за пропаганда, през последните две засилиха STI намеса години в операции телевизионни мрежи. През 2010 г., тя се срязва на размера на реклами станции в най-гледаното време може с една четвърт. Тази година ви ги е пратил да намали мрежи, програмиране забавление в полза на морално назидание показва.

По-рано тази година, регулаторът принудителния телевизия Hunan, Китай е най-голяма търговска Успешно провинциални телевизия, да предприемат "Supergirl", първият и най-успешни таланта на нацията показвай, изключен въздуха. Длъжностни лица пред телевизия развлечения, които трябва да вземе задната седалка на "стойности, отговорност и качество".

Телевизионни станции са ясни какво последният ход За Средства за тях все пак - Те казват, че ще доведе до загуба на приходи. "Това е заяви, че телевизионните мрежи са сега обмисля да съкрати продължителността на един епизод от оригиналния 60 минути до 30 минути, и после между излъчват реклами те могат да бъдат!", Пише Yantao Би, директор на рекламната факултет в Хайнан университет, От своя микроблогът.

Този ход не изглежда странно или не за партийни членове, които знаят, че комунистическата партия контрол над вас винаги е поддържала културни дейности. В едно от последните debaucle, howeve, Министерството на културата трябваше да отмени първата годишна награда за мир китайски, отговорете на Китай към Нобеловата награда за мир миналата година, което беше дадено на китайския дисидент и затворник, смятани за опасни от правителството.

Артисти, които Министерството на културата да възложи на наградата избра Владимир Путин, след което министерството спиране на производството.

Източници:

No comments:

Post a Comment