Wednesday, June 20, 2012

Güney Afrikalı yetkililer, ülkenin uzay programı ile ilgili kamuoyunda bir ölçü alıyoruz.


Güney Afrikalı yetkililer, ülkenin uzay programı ile ilgili kamuoyunda bir ölçü alıyoruz.

En önemlisi, ülkenin uzay programı - Güney Afrikalı yetkililerce, önemli konularda kamuoyu ölçmek için mikro-blog sitesi kullanarak, eylem üzerinde alıyorsanız.

Güney Afrika Ulusal Uzay Ajansı'nın gündemine gelecek 20 yılda odaklanmalıdır ne giriş için soran, Twitter aracılığıyla vatandaşlara ulaşıyor.

Güney Afrika'nın uzay ajansı ayrıca, planlanan uzay programı çok yönlü bir sağlam kamu tartışma yaratmayı amaçlayan, vatandaşların yüz yüze çekici olduğunu.

Aralık 2007 itibariyle, küçük bir Güney Afrikalı dünya gözlem uydusu geliştirme aşamasındadır. Bilim ve Teknoloji Bakanlığı tarafından görevlendirilen programı Sun Uzay ve Bilgi Sistemleri ve kapasite geliştirme ve uydu geliştirme girişimi olarak CSIR Kullanıcı Uydu Uygulamaları Merkezi ile birlikte Stellenbosch Üniversitesi tarafından yürütülecektir. SumbandilaSat adlı uydu, tarımsal ve çevre yönetimi uygulamalarında kullanılacak yüksek çözünürlüklü görüntü almalarını sağlamak için bir Alçak yörünge (LEO) yerleştirilmiş olacaktır. Lansman tarihi şu anda bilinmemektedir

Kaynaklar:


No comments:

Post a Comment