Sunday, January 22, 2012

Vývoz čínského zboží zlepšení v září


Vývoz čínského zboží zlepšení v září

Čína vývoz v hodnotě 169,6 miliardy USD v září 2011. Růst vývozu pokračoval být hlavní opěrné části Číny rychlý hospodářský růst. Vývoz zboží a služeb tvoří 39,7% jejího HDP. Čína větší exporty jsou: kancelářské stroje a zařízení pro zpracování dat, telekomunikační zařízení, elektrické stroje a oděvy a oděvní průmysl. Čína, největší časy odbavení vývozních trzích jsou Evropská unie, Spojené státy, Hong Kong, Japonsko a Jižní Korea. Tato stránka obsahuje: Čína Vývoz chart, historická data a zprávy.

Čínská zahraničního obchodu za prvních devět měsíců dosáhly 2,15 bilionů amerických dolarů, v roce meziroční nárůst o 37,9 procent, GAC píše se v prohlášení na svých internetových stránkách.

Peking oznámila, že její devizové rezervy vyšplhaly 194000000000dolar v září na rekordních 2650000000000dolar, mnohem více, než ekonomové počasí. Čína už zdaleka na světě, časy odbavení největších podniků rezervní měnu.

Zisky ukazují, že Čína, časy odbavení rychle rostoucí ekonomiky vede k obrovské množství zahraničního kapitálu i nadále proudit do země, což komplikuje Pekingu, časy odbavení hospodářskou politiku a hrozí, že krmení inflace a bubliny aktiv.

Obamova administrativa i některé členy Kongresu tlačí Čínu, aby rychleji zhodnotit svou měnu, doufat, že takový krok bude povahu čínského vývozu tím, že je dražší a zároveň posílení amerického vývozu do Číny.

říci, že velké obchodní přebytky přispívají ke globální nerovnováhy, které mají nebezpečné dlouhodobé důsledky pro světovou ekonomiku a vytváří velké přebytky v některých oblastech, zatímco ostatní dřez narůstající dluh.

Nicméně, bude čínský vývoz i nadále růst, zatímco poptávka z rozvinutých zemí zůstává silná a světová ekonomika nezažije dvojité recesi

Jak se Čína dosáhla tohoto fenomenálního růstu vývozu  Nedávné studie zdůrazňují náročnost jejího vývozu, k diverzifikaci svého produktového mixu, a hospodářský růst v nových odrůd.

Na podporu vývozců, Čína zvýšila daň z přidané hodnoty slev na vývozu několikrát v minulém roce, zvýšené daně, vrácení daně a lepší pojištění vývozních úvěrů.

Čína větší exporty jsou: kancelářské stroje a zařízení pro zpracování dat, telekomunikační zařízení, elektrické stroje a oděvy a oděvní průmysl. Čína, největší časy odbavení vývozních trzích jsou Evropská unie, Spojené státy, Hong Kong, Japonsko a Jižní Korea. Tato stránka obsahuje: Čína Vývoz chart, historická data a zprávy.

Čínská centrální banka zavázala 19. června na zvýšení flexibility kurzu jüanu výměny.

Hodnota Yuan hit nového maxima vůči americkému dolaru středu s centrální parity kurzu jüanu nastavit na 6,6693 za americký dolar

Zdroje:

No comments:

Post a Comment