Tuesday, January 31, 2012

Какво ще стане, ако Италия и Испания губи доверието на пазарите и да се близо до фалит


Какво ще стане, ако Италия и Испания губи доверието на пазарите и да се близо до фалит

Какво страни ще се случи, ако значителен, нито Италия и Испания напълно губят доверието на пазарите и да се близо до фалит.

Белгия лица бори за изпълнение съкращения на разходите следващите 18 месеца без правителство челно беше понижен до АА от АА S & P заяви след служебното правителство на Ив Льотерм не е имал мандат да се справим с кризата.

Белгийската Капацитетът на правителството за предотвратяване на нарастването на общия държавен дълг, който вече смята да се закълне на високо ниво, е да бъдат ограничавани от бързото намаляване на задлъжнялостта на частния сектор между двете в Белгия и много от ключовите партньори на Белгия за търговия

На среща в Берлин, министрите на финансите на Германия, Финландия и Холандия дори намекна в перспективата за засилена роля на Европейската централна банка (ЕЦБ), ако всички други стъпки, за да спаси еврото се срина. Но счупи отново изключи като непосредствен Solution.

Има съобщения, че новото дясноцентристко "Испания правителство скоро могат да кандидатстват за помощ от МВФ и двата основни спасяване на Европейския съюз край.

Източници:

No comments:

Post a Comment