Sunday, January 22, 2012

Скорочення народжуваності з 1950 до 2011 року


Скорочення народжуваності з 1950 до 2011 року

Народжуваність також у два рази, з 6 дітей на одну жінку до 2,5 протягом цього періоду, хоча Існують регіональні відмінності різко - народжуваність становить 1,6 народжень на одну жінку в Східній Азії, а 5 на одну жінку в деяких частинах Африки.

Доповідь ООН знайдений "порочне коло" крайньої бідності, продовольчої безпеки і нерівність призводить до високої смертності, що в свою чергу, стимулює висока народжуваність.

Завдяки інвестиціям в охорону здоров'я та освіту для жінок і дівчат країни можуть розірвати порочне коло, так як поліпшення умов життя дозволить батькам бути більш впевненими, що їхні діти виживуть, і, отже, мають менше дітей.

Сотні мільйонів жінок воліли б мати менше дітей, але не можуть здійснювати це перевага через культури репресій.

Дозвіл жінкам і дівчаткам більшої свободи і рівності, які допоможуть їм зробити свій власний вибір щодо народжуваності.

Коли жінки мають рівні права і можливості у своєму суспільстві, коли дівчатка отримують освіту і здоровий, народжуваність падати.

З високими темпами приросту населення, багато вчених пророкують, що тиск на продовольчі та продуктивності сільського господарства та інших природних ресурсів може стати нестерпним, і умов для найбідніших верств населення буде погіршуватися, а не поліпшується.

Джерела:


No comments:

Post a Comment