Sunday, January 15, 2012

Japonská vláda má stále Obavy Sony PSN vydání


Japonská vláda má stále Obavy Sony PSN vydání

Japonský úředníci jsou zřejmě trvá na zvýšenou opatrnost, protože se Sony Sony je japonská firma.

Jim McGregor, vedoucí technologický stratég společnosti In-Stat, řekl E-Commerce Times: "Vzhledem k tomu, japonské firmy se výjimečně dobře - pokud jde o podnikání - v rámci svých vlastních hranic, si myslím, že značné množství ukradených dat byl japonských zákazníků, "Jim McGregor, vedoucí technologický stratég společnosti In-Stat, řekl E-Commerce Times.

"Takže, japonská vláda má právo se to týká. - Zvláště bez pevného odpovědi na to, proč se to stalo, ale zdá se, že více než o jiných zemích, které ještě hádanky mě," dodal.

"Vzhledem k povaze útoku, myslím, že všichni spotřebitelé měli být znepokojeni nejen Sony, ale o potenciál pro to, aby ostatní společnosti. Mladé spotřebitele, a to zejména ve Spojených státech, mají velmi krátký pozornost rozpětí a není Zdá se, že věnovat pozornost až se něco opravdu špatné se s nimi děje, "řekl McGregor.

Tato závěrečná fáze nastává po porušení Sony PSN, která vyústila v čísel kreditních a debetních karet a data (ale ne kreditní kartou kódy zabezpečení) pro asi 12.700 non-US zákazníky, které byly v "zastaralé" databáze od roku 2007, a asi 10.700 přímých debetní záznamy výpis čísel bankovních účtů zákazníků v Německu, Rakousku, Nizozemí a Španělsku může být ukradené, uvádí se v prohlášení.

Sony se od té doby značně vylepšení zabezpečení dat, včetně aktualizace a přidávání pokročilých bezpečnostních technologií. Další software monitorování a penetrační testování zranitelnosti a byla také provedena. K dispozici bude rovněž zvýšena úroveň šifrování a dalších firewally.

Sony doplňuje řadu dalších opatření, která mají síťové infrastruktury, včetně včasného varování pro-neobvyklou aktivitu vzory, které by mohly signalizovat pokus o kompromis v síti.

Sony uvedla, že začala obnova jeho her PlayStation Network v neděli, téměř měsíc po masivním narušení bezpečnosti sítě přinutil společnost ho vypnout.

Čtěte více ..



No comments:

Post a Comment