Thursday, January 26, 2012

käteisellä ääntä tapaus etenee


käteisellä ääntä tapaus etenee

Delhi Poliisi pidätti Sohail Hindustani, Bharatiya Janata Yuva Morcha aktivisti kello Chanakyapuri täällä keskiviikkona jälkeen kyseenalaistaa häntä yli seitsemän tuntia käteistä-ääntä huijaus tapauksessa.

Hän oli virallisesti pidätettiin noin kahdeksantoista mukaisesti korruption torjuntaa koskevan lain sekä valmistetaan oikeudessa torstaina. Hindustani on toinen henkilö pidätettiin tapauksessa alle viikon.

Sanjeev Saxena, väitetään aide silloisen Samajwadi puolueen pääsihteeri, Amar Singh, pidätettiin 17. heinäkuuta jälkeen korkein oikeus revitä Delhi poliisin surkea anturi.

Aiemmin Hindustani kertoi toimittajille ulkopuolella poliisi monimutkaisia, että hän kertoisi poliisille mitä hän oli kertonut parlamentaarisen komitean että probed skandaali, joka horjutti parlamentti 22. heinäkuuta 2008.

Hindustani väitti, että hän oli lähestynyt Mr. Amar Singh ja useiden kongressin johtajia "järjestää" Bharatiya Janata puolueen kansanedustajia luottamuksen äänestyksessä.

Korkein oikeus perjantaina 05 elokuu 2011 pyytänyt poliisia ottamaan koetin sen loogiseen päätökseen ja loppuraporttia kolme viikkoa.

Penkki on oikeusneuvosta Aftab Alam ja RM Lodha, mutta valittaa, että välittäjä on "halvin kind" sai raiteiltaan parlamentin työhön, jota kutsutaan anturi suoritettu sikäli kuin "puolinaista, merkityksetön ja toivoton". "Delhi poliisi pystyy tekemään tutkinnan yhtä hyvä kuin muutkin viraston. Mutta Delhi poliisi näyttää olevan ottaa estoja. Sinun pitäisi pudottaa esto," penkki kertoi Lisätietoja Solicitor General Haren Rawal näy poliisilaitokselle.

Delhi Poliisi keskiviikkona chargesheeted Amar Singh, Ashok Argal, Mahaveer Bhagoda, Phagan Singh Kulaste, Sudheendra Kulkarni, Sanjeev Saxena ja Sohail Hindustani in käteistä-ääntä tapauksessa. Poliisi on pyytänyt seuraamuksena Lok Sabha kaiuttimesta chargesheet Ashok Argal koska hän on istuu BJP MP. Delhi Poliisi tiedosto tilanneraportin korkeimmassa oikeudessa 2. syyskuuta. Poliisin 18. elokuuta kertoi Delhi tuomioistuin että anturi 2008 käteistä ääni huijaus oli valmistumassa ja se tiedosto chargesheet ennen 25. elokuuta.

Hindustani neuvo syytetty poliisi ei tarjoamalla heille tai jopa tuomioistuimen täydellinen tosiseikat.

Singh, entinen Samajwadi puolueen johtaja, pidätettiin 6. päivänä syyskuuta ja lähetetään Tihar vankilaan hänen väitetystä osallisuudesta lahjoa kansanedustajia ennen luottamusta parlamentin äänestyksen heinäkuussa 2008.

Tuomioistuin oli, viime keskiviikkona varattu sen järjestystä takuita sovelluksiin asti 24. lokakuuta. Tuomio oli tullut jälkeen Delhi Poliisi toimitti yhteisöjen tuomioistuimessa, että kaikki Intian Institute of Medical Sciences (AIIMS), jossa Amar Singh on hyväksytty, toteaa mietinnössään, että MP: n tila oli kriittinen ja hän tarvitsi jatkuvaa valvontaa.

55-vuotias johtaja on parhaillaan myönsi AIIMS jossa hän tuotiin syyskuun 12. päivästä Tihar vankilasta jälkeen valittavat oksentelua ja kipua munuaisissa. Hän on ollut hoidon munuaisten infektio siellä siitä lähtien.

Singh, joka on diabeetikko, tehtiin munuaisensiirto syyskuussa 2009 ja suoliston leikkaus 10 vuotta sitten. Hän kärsii myös kohonnut verenpaine, tuberkuloosi-infektion, krooninen munuaissairaus ja virtsatieinfektio.

Singh on syytetty yhdessä kolmen BJP kansanedustajaa, jotka olivat väitetysti lahjottu vuonna 2008 - Ashok Argal, Faggan Singh Kulaste ja Mahavirin Singh Bhagora. On trio, vain herra Argal on palvella puolue MP. Senior BJP johtaja LK Advani n entinen avustaja Sudheendra Kulkarni ja aktivisti Suhail Hindustani ja Sanjeev Saxena ovat myös nimetty syytetty tapauksessa. Kaikki heistä ovat chargesheeted mennessä Crime Branch Delhi poliisi. On väitetty, että Singh haudottu rikolliseen salaliittoon lahjoa sitten BJP kansanedustajat vaikuttaa niiden äänestämistä luottamus liikkeen Lok Sabha vuonna 2008 vastaan ​​Manmohan Singhin johtaman UPA hallitus. Aikaan luottamus äänestää, hän oli vanhempi johtaja, jolla Samajwadi Party.

BJP tiistai kyseenalaiseksi tutkimuksia 2008 kassa-for-ääntä tapauksessa sanonta taas mihinkään toimiin on ryhdytty niitä vastaan, jotka hyötyivät huijaus, ne jotka altistuvat se on telkien takana. Hän totesi olevan valitettavaa, että ne, jotka "altistuneet" huijaus on kaltereiden takana "jopa Diwali".

Entinen BJP kansanedustajat Faggan Singh Kulaste ja Mahavirin Bhagora sekä entinen avustaja on puoluejohtaja LK Advani Sudheendra Kulkarni ovat oikeudellisen pidätettynä taas karkotettiin Samajwadi puolueen johtaja Amar Singh on myönnetty takuita vastaan ​​terveydellisistä syistä.

"Koko maa on levoton", Prasad sanoi edellä johtaja opposition Lok Sabha Sushma Swaraj n kokouksessa kolme Tihar vankilassa.

Delhi High Court maanantaina jäi oikeudenkäynnissä tuomioistuimen päätöksellä antaa kutsu Samajwadi Party Raman Singh esiintymään syytetään vuonna 2008 käteistä ääni huijaus tapauksessa.

"Vireillä oikeudenkäynti tuomioistuimessa lykätään kunnes seuraava päivä istunnossa, että on marraskuu 15," Justice Suresh Kait sanoi jättäen Raman vetoomusta, että hän olla pakko esiintyä syytti ennen oikeudenkäyntiä tuomioistuimessa. Tuomioistuin, joka on antanut ilmoituksen Delhi Poliisi otettuaan huomioon vetoomuksen, sanoi "audio-video CD-levyjä pisto toiminta" on myös sille seuraavalla mennessä kuulo.

Aiemmin alempi tuomioistuin oli pyyhkiä pois puhtaalla Chit annetaan Singhin huijaus ja antoi kutsua koska syytetty hänelle 3. marraskuuta sanomalla "ei ollut riittävästi materiaalia osoittaa, että hän oli osa väitetyistä rikolliseen salaliittoon."

Lähteet:

No comments:

Post a Comment