Sunday, January 8, 2012

Narození vydělávání peněz stroje: linkedin.com


Narození vydělávání peněz stroje: linkedin.com

LinkedIn, jak začít

Byl založen LinkedIn Reid Hoffman v roce 2003. Hoffman si vydělal magisterský titul v oboru filozofie na Oxfordské univerzitě, kde on byl učenec Marshall a bakalářský titul v symbolické systémy ze Stanford University, kde absolvoval s vyznamenáním. Stanfordovy univerzity a Oxfordu studoval kognitivní vědy, umělé inteligence a filosofie. Jak sám říká, vždy hadd zájem na tom, jak zlepšit ekosystémy lidí, ať už je to ekonomika nebo občanská výchova a vzdělávání.

Obvykle kdo má vysokoškolské vzdělání absolvovali s vyznamenáním prvního cíle nebo plánujete Scholar, a Reid Hoffman není výjimkou. Ale začal si to rozmyslel, a to becaus říká, když se stanete učenec a publikovat v oblasti jen 50 lidí si to ani jako Will.

Tak on pracoval pro Apple a Fujitsu řekl Socialnet před spuštěním, brzy komunitních stránek. On nesouhlasil se směrem, to se děje, a tak mluvil Peter Thiel, spoluzakladatel PayPal, whome znal z Stanford. On řekl: "Pojď s námi. Pomozte nám na PayPal." A Reid Hoffman Založen PayPal.

Byl u PayPal odpovědný za všechny vnější vztahy, včetně infrastruktury platby, rozvoj podnikání, mezinárodní, vládní a právní. Reid byl pomocný k získání PayPal od eBay a odpovídá za partnerství s Intuit, Visa, MasterCard a Wells Fargo.

Hoffman byl vědom po celou dobu, jak se internetem posílit všechny jednotlivce, aby establishe Tyto profily on-line, takže lidé, že "Můžu najít. EU byste moci používat sítě získat přístup k lidem, aby lépe zmapovat si své cesty. Tak on používal peníze z PayPal do konce LinkedIn. V podstatě mu nastínila, co si myslel, že přísahal produktů, sestavených obchodní model, a začali najímat lidé říkali.

Ve skutečnosti, pokud někdo zná hodnotu připojení, je to Reid Hoffman. V květnu 2003, bývalý Apple Inc. LinkedIn a PayPal výkonný zahájil z historických obývací pokoj, zvát 350 historických kontaktů se připojit k historické síťových profilů a vytvářet své vlastní. Do konce tohoto měsíce, 4,500 hadd LinkedIn členů.

Společnost byla založena Reid Hoffman a zakládající členové týmu PayPal a Socialnet.com. Modrá je Allen, Eric Ly, Jean-Luc Vaillant, Lee hower, Konstantin Guericke, Stephen Beitzel, David Eves, Ian McNish, Yan Pujante a Chris Saccheri. Dostali v roce 2003 z Sequoia financování kapitálových a zlomil si začali více a více lidí do svých služeb. Everyone Bega realizovat své hodnoty.

Z počátečních žádostí LinkedIn umožnila členům se zobrazí čtou knihy, a umožnila členům zobrazovat jejich poslední blog Komentáře rámci svého profilu LinkedIn. V listopadu 2010, LinkedIn Firmy mohou seznamu výrobků a služeb stránek Profil společnosti, ale také dovolil LinkedIn říká, že "doporučují" Produkty a služby a psát recenze. Dále LinkedIn podporuje vznik zájmových skupin, a jak 24.března 2011 je 870.612 toto členství skupin, jejichž dosahuje až 377 tisíc. Většina je největším zaměst-příbuzné skupiny, zatímco velmi široké spektrum témat jsou také zahrnuty. Takové skupiny jsou hlavně kolem profesní a kariérní problémy, a tam je v současné době 128,000 skupiny na akademické i firemní absolventy.

V červnu 2008, Sequoia Capital, Greylock Partners, a další firmy rizikového kapitálu koupil 5% podílu ve společnosti za $ 53 milionů, společnost DÁT po zhodnocení peněz, zhruba 1 miliardy dolarů. K 3.11.2011, LinkedIn Provozuje světě největším profesionální sítě na internetu s více než 135 milionů členů ve více než 200 zemích a teritoriích. Padesát devět procent členů LinkedIn jsou v současné době nacházejí mimo Spojené státy.

Ve skutečnosti jsou členy ze všech zemí a území povolena s výjimkou členů vyděrači, Írán, Severní Korea, Súdán, nebo oka. LinkedIn říká: "jako takový, a jako věc firemní politiky, nepovolujeme účtů nebo člen přístup na naše stránky od vyděrači, Írán, Severní Korea, Súdán, nebo oka.

Na základě třetí metriky čtvrť 2011, LinkedIn členové jsou na rychlosti, aby se více než čtyři miliardy vyhledávání na platformě LinkedIn v roce 2011. Podle comScore, unikátních návštěvníků (včetně členů a nečlenů), v průměru 87,6 milionu v tomto čtvrtletí. V září, LinkedIn hodnocena jako 34. nejnavštěvovanější webové stránky po celém světě, podle comScore, až z padesátéčtvrtá právě před rokem. ComScore měří 7,6 miliardy zobrazených stránek ve třetím čtvrtletí. To zahrnuje 135 metrů profesionály po celém světě od 03.11.2011

126 procent Celkové tržby pokročilé meziročně na 139 milionů dolarů. To byl osmý přímo quater urychlení horní linie a popáté čtvrtletí růst o více než 100 procent růstu. Pronájem řešení tržby 71,0 dolarů milionů, zvýšení o 160 procent ve srovnání s rokem období. V tomto čtvrtletí, pronájem řešení tvoří 51 procent celkových tržeb ve srovnání s 44 procent v loňském roce.

Byl Marketing Solutions příjmy 40,1 milionu dolarů, což zvyšuje 113 procent ve srovnání s rokem priorit. Premium Předplatné Příjmy quater, skončil na 28,4 milionu dolarů, což je 81 procent meziroční nárůst.

Reid Hoffman a Jeff Weiner byly pojmenovány Ernst & Young National Podnikatel roku 2011 Celková vítězů. Hoffman a Weiner byl jejich uznání za využití doplňkové dárky pro práci ve snaze o společnou věc, která je pro připojení odborníků z celého světa způsobem, dříve nepředstavitelné.

Zdroje:
online.wsj

No comments:

Post a Comment