Wednesday, October 12, 2011

Sony Začne obnovo njenih PlayStation Network igre PSN


Sony Začne obnovo njenih PlayStation Network igre PSN

Sony je dejal, da je začela obnovo njenih PlayStation Network storitve iger na nedeljo, skoraj mesec dni po tem, ko množično kršitev varnosti omrežja, prisiljeni podjetje zapreti.

Vendar pa je Sony včeraj 15. maj napovedal postopno uvajanje jedro omrežnih storitev na podlagi države do države. Začetek v obeh Amerikah in širi v Evropo, Avstralijo, Novo Zelandijo in končno na Bližnjem vzhodu, novo varnega omrežja je v tem tednu bodo na voljo še enkrat.

Igralci obraz prisilno posodobitev programske opreme in za ponastavitev gesla - in še veliko več cNews ArticlesFeature ArticlesMobile NewsSyndicated NewsForeign členov Language

Oživitev PlayStation Network bi posledično vplivalo tudi na digitalni marketing kampanj v industriji video iger. Za skoraj mesec dni, konzole dostop do omrežnih elementov na PlayStation 3 igre, je bila izključena, kot je hacked PlayStation Network ne smejo igralci, da se prijavite in.omplex elemente omrežja, še vedno izklopljena - vendar bo dobrodošla zameno za nekatere uporabniki.

Igralci obraz prisilno posodobitev programske opreme in za ponastavitev gesla - in še veliko več zapletenih elementov mreže še vedno izklopljena - vendar bo dobrodošla zameno za nekatere uporabnike.

Sony je dodal tudi vrsto drugih ukrepov za omrežne infrastrukture, vključno s sistemom za zgodnje opozarjanje na nenavadne vzorce dejavnostjo, ki bi signal poskus kompromis omrežje.

Da bi spodbudili svoje stranke, da pridejo nazaj s storitvijo, je Sony že napovedal "Welcome Back" program, ki vključuje 30 dni za prost dostop do PlayStation Plus, 30 dni za prost dostop do glasbe Unlimited z Qriocity, kot tudi prosti spremljanje krajo identitete od Debix, in obljuba brezplačnih prenosov v prihodnosti. Sony še ni ponudil posebnosti na zadnji obljubo.

V video sporočilu za stranke, Hirai povedal vse PS3 kupci morajo spremeniti svoje PSN in Qriocity račun gesla ob vrnitvi.

Preberite več ...

No comments:

Post a Comment