Sunday, October 9, 2011

Sony Alustab taastamist oma PlayStation Network mängude psn


Sony Alustab taastamist oma PlayStation Network mängude psn

Sony ütles, et see oli alanud taastamist oma PlayStation Network mängude teenuse pühapäeval, peaaegu kuu aega pärast massilist turvaauk võrgu sunnitud firma sulgema.

Kuid Sony eile teatas etapiviisilise väljaarendamise põhiliste võrguteenuste kohta riik-riigi baasil. Alates Ameerikas ja levib Euroopas, Austraalias, Uus-Meremaa ja lõpuks Lähis-Idas, äsja kinnitatud võrk on sel nädalal muutuvad kättesaadavaks taas.

Mängijad nägu sunnitud tarkvarauuendus ja parooli lähtestamine - ja palju muud cNews ArticlesFeature ArticlesMobile NewsSyndicated NewsForeign Keel artiklid

Taaskäivitamisega PlayStation Network oleks kaudne mõju digitaalse turunduse kampaaniad videomängude tööstus. Juba ligi kuu, juurdepääs võrku funktsioonid PlayStation 3 mängukonsoolide on välja lülitatud kui häkkinud PlayStation Network pole lubanud mängijaid logi in.omplex elementide võrk on ikka välja lülitatud - aga see on teretulnud tagasipöördumine teatud kasutajatele.

Mängijad nägu sunnitud tarkvarauuendus ja parooli lähtestamine - ja paljud keerukamate elementide võrk on ikka välja lülitatud - aga see on teretulnud eest mõnda kasutajat.

Sony on samuti lisanud mitmeid muid meetmeid võrgu-infrastruktuuri, sealhulgas varajase hoiatamise süsteem ebatavalist tegevust mustreid, mis võiksid signaali püüda kompromiss võrku.

Et julgustada oma kliente tagasi tulla teenust, Sony on juba välja kuulutatud "Welcome Back" programm, mis sisaldab 30 päeva tasuta juurdepääsu PlayStation Plus, 30 päeva vaba juurdepääsu Music Unlimited poolt Qriocity, samuti tasuta identiteedivargus seire alates Debix ja lubadus tasuta allalaadimine tulevikus. Sony ei ole veel pakutud eripärasid viimasel luban.

In video sõnum tarbijatele, Hirai ütles kõik PS3 kliendid peavad muutma oma psn ja Qriocity konto paroolid pärast nende tagastamist.

Loe edasi ...

No comments:

Post a Comment