Wednesday, October 12, 2011

Atjaunojamās enerģijas tehnoloģijas: elektroenerģijas ražošana un nodošanu


Atjaunojamās enerģijas tehnoloģijas: elektroenerģijas ražošana un nodošanu

Atjaunojamā enerģija ir svarīga katrā valstī visā pasaulē. Atšķirībā no citām tehnoloģijām, starp valstīm atjaunojamo enerģijas avotu jomā sadarbība ir lielāka prioritāte konkurenci. Citās jomās, tehnoloģiju paaudze var notikt vienā valstī, un tehnoloģiju pārņemšana var pilnīgi novērst, piemēram, gadījumā ar tehnoloģiju paaudze jomās, kas saistītas ar bruņojuma.

1-Tehnoloģiju pārnese ietver plašu mijiedarbību starp universitātēm, zinātniekiem, un citas pētniecības iestādes, no vienas puses, un rūpniecības, mazo uzņēmumu organismu un citiem tiešajiem lietotājiem par pretējā pusē. Tā ietver publicēšanas pētniecību, piegāde semināru, fakultāšu konsultācijas, un prasmju un zināšanu nodošana. Jaunām idejām un izgudrojumiem tiek izstrādāta katru dienu ietvaros laboratorijās un klasēs dažādu universitāšu, pētniecības institūtu, un R & D departamentu uzņēmumiem un korporācijām, taču īsts izaicinājums virzās šīs inovācijas ārā iekļaušanās sabiedrībā, kurā tie var izmantot sabiedrības labā un rodas naudas, ka var atkārtoti padotas pētniecības plūsmā.

2-Kas rada tehnoloģijas
Tehnoloģija ir, ko pētnieki vai pētniecības grupas universitātēs, akadēmiskajām aprindām, un citas pētniecības iestādes, papildus R & D departamentu nozarē un citiem tiešajiem lietotājiem organismiem.

3-Kā tehnoloģiju paaudzi notiek
Ir vairākas pieejas migrācijas atbilstošu akadēmisko vai universitāšu tehnoloģiju nozarei. Svarīgākais avots sekmīga universitāšu tehnoloģiju nodošanu, parasti starp nozares R & D personāls un augstskolu personāla notiek, izmantojot personīgos kontaktus starp universitātēm izgudrotāju un rūpniecību. Bieži piemērs ietver uzņēmuma R & D personāls, kas notiek, ir iepazinies ar darbu, īpaši pievēršoties universitātes pētniecības grupas un atrod iesaistītajām tehnoloģijām piemērotas produktu attīstību. Tādējādi, veidojot kontaktus ar universitāšu (vai nu ar izgudrotāju paši vai ar absolventu, kurš tagad var strādāt rūpniecībā) ir nozīmīgs sākumpunkts veiksmīgai tehnoloģiju nodošanai. Izveidojot un uzturēja šādas attiecības, uzņēmums var izstrādāt pastāvīgu izpratni par universitāšu pētniecības darbības laikā pētniecības grupas peļņa efektīvs kanāls tirdzniecības jaunām tehnoloģijām. Šī rezultātus būtiski pāriet uz lietišķiem pētījumiem.

Attīstīt attiecības ar attiecīgu pētījumu eksperti augstskolās var sākt, izveidojot personīgo kontaktu universitātēs laikā ar tām saistītās tehniskās konferences, vai ēka senāka vēsture mijiedarbības ar fakultāti nozares sponsorēšanu, izmantojot pētniecības dotācijām un līgumiem. Pēcdiploma studentiem vai universitāšu absolventi, kuri ir pabeiguši savu grādu un ir veikušas pozīcijas rūpniecībā ir vēl viens galvenais avots, pētnieku kontaktiem.

Patentu meklējumi un rutīnas veikšanu pieejamo universitātes tehnoloģiju atrodas vēl viens nozīmīgs avots tech nodošanas rezultātā. Tehnoloģiju pārneses parasti piedāvā tiešsaistes resursiem, kuru ražotāji var izmantot, lai meklētu licencēšanas iespējas, kas saistīti ar attiecīgo uzņēmuma. Pēc tam, nosakot mērķtiecīgu tehnoloģiju uzņēmums var tieši sazināties ar attiecīgās licencētājas virsnieki un mācībspēkus.

Lasīt vairāk:

No comments:

Post a Comment