Sunday, October 9, 2011

Herstel van de Sony PlayStation Network kan langer duren dan het bedrijf had verwacht


Herstel van de Sony PlayStation Network kan langer duren dan het bedrijf had verwacht

De aanval op Sony PlayStation Network credit en debit card nummers en vervaldata (maar geen creditcard beveiligingscodes) gedurende ongeveer 12.700 niet-Amerikaanse klanten die in een "verouderd" database werden vanaf 2007, en ongeveer 10.700 incasso records aanbieding bankrekening aantal klanten in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en Spanje kunnen zijn gestolen, aldus de verklaring.

Sony heeft inmiddels aanzienlijke verbeteringen in de beveiliging van gegevens, met inbegrip van het actualiseren en het toevoegen van geavanceerde beveiligingstechnieken. Extra software monitoring en penetratie en testen van de kwetsbaarheid is ook uitgevoerd. Er zullen ook verhoogde niveaus van encryptie en extra firewalls.

In een boodschap naar de PlayStation-gebruikers, Kazuo Hirai, executive vice-president van Sony Corporation zei: "Ik wil graag mijn oprechte spijt voor het ongemak dat dit incident heeft veroorzaakt die u verzendt, en wil jullie allemaal bedanken voor de vriendelijke geduld die je hebt getoond als we gewerkt door het herstel proces.

"Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor uw geduld en steun tijdens deze periode. We weten zelfs de meest trouwe klanten zijn gefrustreerd door dit proces en zijn bezorgd om hun Sony-producten en diensten weer gebruiken. We nemen agressieve actie op alle niveaus aan de zorgen die werden geuit door dit incident adres en maken de consument de bescherming van gegevens een full-time, bedrijfsbrede inzet. "

 Het bedrijf heeft aanzienlijke verbeteringen in de beveiliging van gegevens, met inbegrip van het actualiseren en het toevoegen van geavanceerde beveiligings-technologieën; extra software monitoring en penetratie en testen van de kwetsbaarheid, en verhoogde niveaus van encryptie en extra firewalls. Het bedrijf heeft ook nog een aantal andere maatregelen om de netwerkinfrastructuur, met inbegrip van een systeem voor vroegtijdige waarschuwing op ongewone activiteiten patronen die een poging tot het netwerk compromis kon signaal.

Lees meer ...

No comments:

Post a Comment