Tuesday, October 25, 2011

Dobrodošli Natrag program Raspored po Sony za PSN


Dobrodošli Natrag program Raspored po Sony za PSN

Već gotovo mjesec dana, pristup umreženim značajke na Sony's PlayStation 3 igre konzole je isključen kao sjeckan PlayStation Network nije dozvolio igračima da se prijavite u.

Osim toga, kreditnih i debitnih kartica brojeve i datume isteka (ali ne i kreditnu karticu sigurnosne kodove) za oko 12.700 izvan SAD-a kupcima koji su bili na "zastarjela" baza podataka iz 2007, a oko 10.700 debitne zapise popis bankovni račun brojevi kupaca u Njemačka, Austrija, Nizozemska i Španjolska možda su ukradeni, navodi se u priopćenju.

Već gotovo mjesec dana, pristup umreženim značajke na PlayStation 3 igre konzole je isključen kao sjeckan PlayStation Network nije dozvolio igračima da se prijavite u.

Sony jer je napravio znatan poboljšanja sigurnosti podataka, uključujući ažuriranje i dodavanje naprednih sigurnosnih tehnologija. Dodatni softver praćenja i penetracije i ranjivost testiranje se provodi. Tu će također biti povećana razina enkripcije i dodatne vatrozida.

Sony je također dodao niza drugih mjera za mrežne infrastrukture, uključujući i sustav za rano upozoravanje za neobična aktivnost obrasce koje bi mogle signal pokušaj kompromisa mrežu.

Igrači lice prisiljeni softvera i vraćanje izvorne lozinke - i mnogo složeniji elementi mreže su još uvijek isključen - ali to će biti dobrodošao zamjenu za neke korisnike.

Za poticanje svojim klijentima da se vrati u službu, Sony već najavio "Welcome Back", program koji uključuje 30 dana od dana slobodan pristup PlayStation Plus, 30 dana od dana slobodan pristup glazbi Neograničeno po Qriocity, kao i besplatno krađe identiteta praćenje od Debix, i obećanje free downloads u budućnosti. Sony još nije ponudio pojedinosti na zadnji obećanje.

U video poruci klijentima, Hirai je rekao sve PS3 korisnici moraju promijeniti svoj PSN i Qriocity račun lozinke nakon povratka.

Pročitajte više ..

No comments:

Post a Comment