Wednesday, October 12, 2011

A Mississippi folyó szintje csökkenőben van.


A Mississippi folyó szintje csökkenőben van.

A Mississippi folyó szintje ma már csökken. Ez után jön az amerikai tisztviselők tett egy lyuk hétfőn este a Mississippi folyó töltés, hogy mentesíti a árvízi veszélyeztetettség.

Ez az intézkedés él floodways - hatalmas medencék a föld körül töltések lehet kinyitni, hogy elterelje árvíz máshol. Ez az intézkedés célja, hogy csökkentse a nyomást az árvízi falon a város fölött, és enyhíti az árvízi kockázatot lejjebb a Mississippi folyón.

Az Army Corps of Engineers megsértette a töltés annak érdekében, hogy megmentse a várost a kairói, Illinois, a költség feláldozzák a mezőgazdasági területek a folyón a Missouri.Cairo, Illinois város a összefolyásánál a Mississippi és az Ohio folyók, és a mintegy 3000 lakosa van.

Farmland mintegy 200 négyzetméteres mérföldre a terület víz alá került kedden után a lyukat, hogy a Mississippi folyó töltés készült.

Az USA azt mondja, a mezőgazdasági termelők, akiknek föld került víz alá, és aki terménybiztosítási visszatérítésre kerül. Otthonok több mint 100 sérült, vagy megsemmisült, és a víz elmosta termés kilátásait az év során.

Az USA tisztviselői e határozat nem könnyű, vagy nehéz, de egyszerűen sírja - mivel a döntés alapján a vagyoni kár és a megélhetés, vagy egy árvíz-módon, vagy olyan területen, hogy nem volt célja, hogy az árvíz. Ez lehet késő nyáron vagy kora ősszel, mielőtt az elsüllyedt föld teljesen a csatornába.

Az ő oldalukon az Országos Meteorológiai Szolgálat vár rekord árvíz lejjebb a Mississippi folyó völgyében a következő hetekben.




No comments:

Post a Comment