Monday, October 10, 2011

Active orkaanid tabavad on võimalik või veel vaid unistus


Active orkaanid tabavad on võimalik või veel vaid unistus

Mis Hurricane Irene aktiivne ja liikudes idaranniku riikide teadlased ja insenerid ei saa aidata, meenutades unistus looduslike ilmastikutingimuste katastroofide kontrolli.

Kontrolli teostamises selliste nähtus hõlmab kaht lähenemisviisi: passiivne ja aktiivne.

In passiivne lähenemine jõupingutusi seire põhjal orkaani kindlaks oma praegusesse asukohta, ennustades selle oodatavat trajektoor ja lõpuks võtta vajalikke meetmeid vajalike sealhulgas tugevdades kõige haavatavamate hoonete ja inimeste evakueerimise kohtadest ülima ennustas kahjumit ning casualities.

Teisalt aktiivne lähenemine sisaldab ka järelevalve ja prognoosimisega kuid kui tegemist on evakuatsiooni kaubanduse osa evakuatsioon projekteerimisel õige seadmestike ja rakendades neid mõned valitud kohtades eesmärgiga tarbida teatud hulk kogu energia, mis orkaani sisaldab.

Nagu iga muu tehniline küsimus meetmete maksumus te võtate on seotud kahju ja casualities sa üritad vältida. See tähendab, et üks sujuvamaks uurimistöö on kokku pandud ajalugu casualities ja tekitatud kahju orkaanid viimase 20 aasta jooksul näiteks.

Nagu näiteks orkaan Floyd ülesandeks oli 57 surmajuhtumit, $ 4,5 miljardit kahjutasu ja laialt levinud üleujutused, mis hoidis kogu kogukondade veealuse nädalaid.

Kuigi passiivne lähenemine põhineb teadusuuringutel ja otsused riiklike organite aktiivset lähenemisviisi, mis põhineb projekteerimine teatavate tehniliste üksuste mahutab ülemere intellektuaale. Teadus ei tunne piire riikide vahel. Inimkond on üks inimrass.

No comments:

Post a Comment