Sunday, October 9, 2011

Hogy a kongresszus nem fog felhívni költségvetési csatát tételek


Hogy a kongresszus nem fog felhívni költségvetési csatát tételek

05-01- 2011


A 10 nap múlva a kiadó a költségvetési javaslatot, a demokraták és a republikánusok a Capitol Hill felülvizsgálata során áll az elkövetkező harc hogyan lehet finanszírozni a kormány. A republikánusok felvázolja, mi lenne a 74000000000 $ a darabok a költségvetés Obama elnök kérte, és nem kap az elmúlt évben. A republikánusok "darabok is, körülbelül 36 milliárd dollár a tényleges csökkentését, a jelenlegi finanszírozási szintet.

Az ő "ígéretét, hogy Amerika" során kibocsátott a 2010-es félidős kampányt indított a GOP vissza az irányítást a ház, és $ 100 milliárd darabok képest Obama elnök költségvetése a jelenlegi pénzügyi évben, amely valójában nem volt elfogadott.

Nagy hiány és adósság jelenlétében a recesszió, két háború és más kiadások vezetői a kérdés Washingtonban. A jelenlegi finanszírozási szintek, az idei hiány a becslések szerint $ 1500000000000 vagy 9,8 százalék a GDP. Elhagyva a halmozott tartozásai a kormány közel 77 százaléka a GDP 2021-ig.

Úgy tűnik, hogy sok republikánus szeretné, hogy a kormány shutdown, megismételve ugyanazt a hibát tett 1995-ben. Ház és demokratikus többség a szenátusban: a szövetségi kormány is leállt. Ez a megoldás nem tűnik valószínűnek, de a demokratikus vezetők a szenátus akarom festeni Ház republikánusok, mint az oldalsó hajlandó megkockáztatni egy shutdown.

 Miközben a kormány shutdown lefagy alapvető szolgáltatásokat, akkor politikailag előnyös. Amikor Clinton elnök és a republikánus kongresszus nem jutottak megállapodásra a finanszírozási 1995 novemberében, a szövetségi kormány volt zárva van, és, amíg egy állásfoglalást 1996-ban. Ebben az évben az elnökválasztás, Clinton elnök volt képes megnyerni reelection egyszerűen több mint szenátus többségi vezetője Bob Dole, és sok politikai megfigyelő látta, hogy a leállás, mint fájt a GOP több, mint Clinton.

Források:

No comments:

Post a Comment