Tuesday, October 25, 2011

Сонијев путу опоравка своје мреже Плаи Статион


Сонијев путу опоравка своје мреже Плаи Статион

Ипак, Сони је јуче најавио постепено ролл-оут услуга основне мреже на земље до земље основи. Почевши у Америци и ширења у Европи, Аустралији, Новом Зеланду и на крају на Блиском истоку, ново обезбедила мрежа ове недеље постаје доступна још једном.

Играчи се суочавају присилни ажурирање софтвера и поновно постављање лозинке - и много више комплексних елемената мреже и даље искључује - али то ће бити добродошли повратак за неке кориснике.

За скоро месец дана, приступ мрежи карактеристикама за ПлаиСтатион 3 играчке конзоле је искључен као упао ПлаиСтатион Нетворк није дозволио играчима да се пријавим

Сони је такође додао низ других мера за мрежну инфраструктуру, укључујући и систем раног упозоравања за необичне активности обрасце који би могли сигнала покушај компромиса мрежу.

Да подстакне своје кориснике да се врате у службу, Сони је већ најавио "Велцоме Бацк" програм који обухвата 30 дана на слободан приступ Плаистатион плус, 30 дана на слободан приступ Музика Неограничено по Криоцити, као и бесплатно праћење крађе идентитета из Дебик, и обећање да ће бесплатно преузимање у будућности. Сони је још увек није понудио детаље на последњу обећање.

У видео поруци за клијенте, изјавио је Хираи све пс3 клијенти морају да мењају своје ПСН и Криоцити рачун лозинке по повратку.

То долази после болне хацк напад на Сони ПСН који је спречио кориснике да се пријавим  Осим тога, кредитних и дебитних картица бројеве и датуме истека (али не и кредитна картица безбедносне кодове) за око 12.700 не-америчке купце који су у "застарели "базе података из 2007, а око 10.700 директно задуживање евиденцију унос бројеви банковних рачуна клијената у Немачкој, Аустрији, Холандији и Шпанији је можда украдена, наводи се у саопштењу.

Прочитајте више ...

No comments:

Post a Comment