Sunday, October 9, 2011

Sarah Palin ilmaisee onnensa pojastaan ​​häät


Sarah Palin ilmaisee onnensa pojastaan ​​häät

Sarah Palin perhe ja morsiamen perhe Hansons ilmaisseet onni noin häät ja sanoi, että heidän perheensä voisi olla onnellisempi, ja että he ylpeänä todistamassa heidän avioliittonsa, tietäen niiden uuden elämän yhdessä siunataan.

Sarah Palin poika, Track, 22, hiljattain naimisiin hänen lukion kultaseni, Britta Hanson, 21, pienessä seremoniassa Hatcher Pass, Alaska. Niinpä Sarah Palin on virallisesti tullut anoppi.

Seremonia pidettiin 19. toukokuuta luonnonkaunis Hatcher Pass, vuori läpi Talkeetna vuorten lähellä Palin kotiin Wasilla. Upea Hatcher Pass, Alaska, jossa tilaisuus pidettiin pitävät Hanson ja Palin perheitä yhdeksi suosikki paikkoja Amerikassa, sivuston ne ovat kaikki yhteisiä hauskaa muistot hiihto, lumilautailu, retkeily ja lumen työstöön. Media paljasti mukava kuvia tilaisuudesta.

Toinen suurempi häät juhla couplen tapahtuu tänä talvena Alaskan Alyeska Ski Resort. Sarah ja Todd Palin ja pastori Duane ja Elizabeth Hanson antoi lausunnon, että sukulaisten ja ystävien Ala 48 pyydetään matkustaa pohjoiseen pitkä suksi viikonloppu.

Pari Britta ja Track ovat seurustelleet vuodesta lukiossa.

Lähteet:

No comments:

Post a Comment