Monday, September 24, 2012

Satnav tabanlı rota haritaları yönlendirme sistemi revize etmek satnav Zirvesi


Satnav tabanlı rota haritaları yönlendirme sistemi revize etmek satnav Zirvesi

Hamle Norman Baker, yerel ulaştırma bakanı tarafından çağrılan bir Mart Whitehall zirvede ele alınacak.

Bunlar, uygun olmayan dar yolları aşağı güdümlü sonra saplanıp olan antrenörler ve yabancı kamyon tarafından boşa olan köylerde durdurmak için tasarlanmıştır

"Bu şirketler ve satnav üreticileri gibi dar yollarda veya düşük köprü gibi trafik kısıtlamaları hakkında doğru, en güncel bilgileri ile sürücüleri sağlamak için birlikte çalışmaya haritalama, hayati karayolu yetkilileri olduğunu.

"Biz yanlış olduğunda hemen satnavs güncellemek için güçlü olmak istiyorum," diye ekledi.

Satnav sistemleri yaygın olan ve birçok durumda üretim de otomobil yerleştirilmiştir.

Hükümet konseyleri yerine Londra Ulaşım Dairesi kararı bırakarak çok, kendi yerel yollar sınıflandırmak için güç vererek sorunun bir parçası mücadele umuyor.

Bir keskin viraj üzerinde bir hendek içinde sıkışmış olduktan sonra Şubat 2009'da Örneğin bir tır SİDE ve minik Cotswold köyde beş gün kalmış oldu.

Bir ay önce bir çift Macar Şoför satnav sistemi tarafından kendi köyü üzerinden yönlendirilen edildikten sonra, Litton Cheney, Dorset kendi evinin duvarına sıkışmış büyük bir kamyon bulmak için uyandım.

"Güncellemeden sonra güncelleme indirme maliyeti en sürücüleri otoyol yetkililerin onları kullanmak istediğiniz güzergah üzerinde hız kadar olmayacak anlamına gelir," Edmund King, AA Başkanı söyledi.

Neil Greig, İleri Sürücüler Enstitüsü araştırma başkanı da dikkatli bir not geldi.

"Biz 'satnav Zirvesi', yüksek kaliteli ve tutarlı trafik levhalarını her zaman sürücüleri nerede ve ne zaman en çok. Ihtiyaç duydukları bilgiyi elde etmelerini sağlamak için en iyi yol olacaktır memnuniyetle ederken," dedi.

"Yerel yönetimler ve hükümet geleneksel trafik levhalarını için yeterli kaynak sağlamalıdır bile dijital çağda bir öncelik olmaya devam etmektedir.

"Kendilerini Sürücüler son rakamlar sürücülerin üçte iki temel yol işaretleri ile karışık olduğunu gösteren bazı sorumluluk almak gerekiyor."

Kaynaklar:


No comments:

Post a Comment