Saturday, September 15, 2012

Durban päästöjä ilmaston käsittelevät lainvoiman tehdään


Durban päästöjä ilmaston käsittelevät lainvoiman tehdään

EU: n kysyntä - tukevat haavoittuvia pieniä saarivaltioita ja useimmissa kehitysmaissa, myös köyhimpien - Tämä Durban tarvitaan tuottamaan valtuudet käynnistää neuvottelut tekemiseksi "sovittu lopputuloksesta lainvoima" vuoteen 2015 mennessä, jotta se voisi tehdä voimaan vuonna 2020. [Kuva] maailma on loppumassa aika, kuten tuoreet raportit YK: n ympäristöohjelman, Kansainvälinen energiajärjestö ja Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen tehneet täysin selväksi. Yhteenvetona, massiivinen "gigatonne kuilu" on nopeasti kiinni välillä, mitä on jo pöydällä kannalta vapaaehtoiset Pantit ja mitä tiedemiehet sanovat tarvitaan, jos aiomme saada minkäänlaisia ​​mahdollisuuksia saavuttaa sovittu tavoite rajoittaa maapallon lämpeneminen 2 astetta.

EU on ainoa suuri maa kehitetty blokki suostumaan jatkoa. Japani, Kanada ja Venäjä ovat kieltäytyneet, ja USA ei ole koskaan ratifioinut sopimuksen.

Kiina ja Intia, muut tärkeimmät esteet uskottavampia paljon Durbanissa, on myös tapauksia vastata. Itse asiassa Kiina ja Intia ovat nousseet Carbon aiheuttajia # 1 ja # 3 respectivamente viime vuosikymmenellä EU: n vastustavat kiivaasti suunnitelma. Intiaanit koko ajan oli ollut hallitseva vastustajia on käsite oikeudellisesti sitova sopimus. Ehdotti, että Ovatko uuden sopimuksen "oikeudellinen lopputulos" Mutta EU neuvottelijat olivat vakuuttuneita saattoi tyytyä muistuttamaan päätöksiä tulevien kokousten Ilmastosopimuksen Esimerkiksi Durbanin yksi. Intian ympäristöministeri sanoi vaarantaisi Kioton periaatetta, joka Jaettu vastuu pilaantumisen tunnelmaa. Koska teollisuusmaiden Had etumatkan 150 vuotta, heidän velvollisuutensa Eikö arvioitava uudelleen, sanoin. Kiinan neuvottelija Xie Zhenhua lisäsi teollisuusmaissa ole elänyt jopa lupauksiaan taas Kiinassa ja muissa kehitysmaissa käynnistetty kunnianhimoinen HAD vihreä ohjelmia.

Euroopan unioni hylkäsi sen painokkaasti, uhkaa neuvotteluja romahtaa. Lopulta Brasilian pääneuvottelija, Luiz Figueiredo Machado, toinen muoto ehdotettu sanamuoto - "tulos yhtyi lainvoiman."

USA, tulossa on luotu ihmisen hiilen aiheuttaja # 2, oli osaksi Kioton pöytäkirjan mukana on luettelo maista pakko hillitä kasvihuonekaasujen päästöjä. Toistaiseksi Yhdysvalloissa jatkoimme vastahakoisesti With EU: n vaatimukset.

Hard Neuvottelut pakotetaan ylitöitä Edustajat viikonloppuna jatkaa riitelystä, rivi riviltä, ​​yli 200 sivua tekstien neuvotteluryhmän tapahtumia juteltuani kahden viikon ajan. EU-neuvottelut konferenssiin johti Oliko Britannian energia-ja ympäristöjohtaja sihteeri, Chris Huhne ja historiallinen saksalainen kollega, Norbert Roettgen - Se oli Ursula Hedegaard mutta kuka lopulta clinched paljon. Ms Hedegaard ja rouva Natarajan väitti sitten nakata, Intian ministeri lopulta antaa periksi, hyväksyä tarkistettu teksti, ja tehdä sopimus mahdollinen.

Ei ole epäilystäkään siitä tulosta, joka oli huomattava menestys EU toimii yhteisö yhdessä, koska kaikki jäsenvaltiot säilyttivät oli aivan rintamassa yli etsiessään uutta ilmastosopimukseen ensimmäistä kertaa Mikä sitoisi kaikki kansat Legally .

Jäsen Huhne sanoi eilisiltana: "Se osoittaa Silloin Euroopan unioni on yhtenäinen, voimme olla ehdottoman kriittinen rooli kansallisten etujemme suojelemisesta. Tämä on erittäin hyvä esimerkki siitä, miten Euroopan unioni voi toimia todella hyvin ratkaisevasti Britannian kansallinen etu, niin saamme aikaan Luultavasti ei voi omin voimin. "

Tuloksista YK: n ilmastokokouksessa Durbanissa osoittaa, kuinka se aikoo pahoitteli on päästä yhteisymmärrykseen torjunta mitään merkittävää ylivoimaisesti haastavin ongelma maailman kasvoja, jotka tulevina vuosina ja vuosikymmeninä - ilmaston lämpeneminen. Huolimatta varoituksista hiilipäästöjä Must Tutkijat huippunsa pian, jos haluamme edes jonkinlaiset mahdollisuudet rajoittaminen nousu keskimääräiset pintalämpötilat on 2 celsiusastetta. Päästöt ohjata Tuotu maratonista on vihdoin toivoa välttää villin lännen ilmasto maailmanlaajuisesti. Durbanin konferenssissa Etelä-Afrikkalainen on käsiteltävä Hyväksytty täyttämään vuosikymmenen pituinen väli päättyvän Kioton pöytäkirjan ja tulevaa ilmastoa sopimuksella.

Hyväksyminen uusi sopimus, pidetään tärkein väline ilmastonmuutoksen torjumiseksi, katsotaan vuoteen 2015 mennessä. Konferenssin odottaa ratifioimaan sen osallistujien sopimusta vuoteen 2020 mennessä. Tämän jälkeen signees sidotaan suorittaa Oikeudellisesti Kaikki Pantit Ne tekevät. Laajentaminen Kioton pöytäkirjan suuri helpotus liha-to-many luonnonsuojelijat ja kehitysmaat, jotka kärsivät ilmastonmuutoksesta eniten.

Durbanin ilmastokokous tuloksena luodaan myös vihreän rahaston, joka on sponsoroida teollisuusmaiden auttaa kehitysmaita hyväksymistä ilmastonmuutokseen Slivyak Told RT. Minä esiin, että Green rahaston pörssi niin paljon kuin mahtuu 30 miljardia dollaria Useiden vuosien kuluessa seuraavaksi.

"Vuoteen 2020 mennessä Green Fund 100 miljardia dollaria on sen hallussa, ja tämä on hyvä eteenpäin, vaikka siirto Venäjälle ei tarkoita tätä paljon, koska kumpikaan Venäjä vie, eikä anna rahaa rahastoaan" ekologi maininta.

Niin, entä päästöjen valvonnan tavoitteet  Missä määrin he kohtasivat

Vaikka jotkut kehitysmaat huokaisi helpotuksesta ja luonnonsuojelijat yli laajentaminen Kioton pöytäkirjan Muut olivat turhautuneita kokouksessa Durbanissa ei edetä nopeammin ja syvemmälle vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Konferenssi ei ole esittänyt uusia päästöjen valvonnan tavoitteet. "He eivät ole saavuttaneet todella paljon", sanoi Samantha Smith, kansainvälisen WWF. "He vesitti niin jokainen voisi asiat saada aluksella."

Pari vuotta sähköntuotannon ja teollisuuden savuava hiilidioksidin kanssa, ja maa on syyskuussa tiellä peruuttamatonta Mahdollisesti lämpenemisen aiheuttaa merkittävää, että ilmaston katastrofit - ankarampaa kuivuus, tulvat ja myrskyt, tutkijat sanoivat

Tutkijat ja ympäristöjärjestöt varoittivat, että pikaisia ​​toimia tarvitaan pelastamaan vielä maailman ilmastonmuutoksesta huolimatta kauppa sinetöity Durbanissa sunnuntaina kahden viikon neuvottelut. Andy Atkins pääjohtaja Maan ystävistä sanoi: "Tämä tyhjä kuori suunnitelman jättää planeetta kiitää kohti katastrofaalinen ilmastonmuutos. Jos Durban on olla ponnahduslauta kohti historiallista menestystä maailman pikaisesti on suostuttava Kunnianhimoiset tavoitteet leikata päästöjä . " Vaikka hallitukset onnistunut löytämään viime hetken ratkaisu, jonka pitäisi johtaa ensimmäinen oikeudellisesti sitova sopimus ilmastonmuutoksen peittäminen ja kehitysmaiden, he eivät keskustele Olipa lupauksensa vähentää päästöjä estäisi vaarallista tasoa ilmaston lämpenemisen.

"Mikä on positiivinen Durbanissa on, että hallitusten on avattu uudelleen oven oikeudellisesti sitova maailmanlaajuinen sopimus, johon maailman suurimmat päästöjen aiheuttajat, ovi jota monet oletti kiinni Kööpenhaminan kokouksessa vuonna 2009", sanoi Bill Hare, johtaja Climate Action Tracker .

"Mitä vielä tehtävä on ottaa paremmin toimia päästöjen vähentämiseksi Kunnianhimoinen, kunnes tämä tapahtuu, ja olemme edelleen suuntasimme 3C lämpenemisestä. Ei vieläkään ole uusia pöydällä Pantit ja prosessi sopineet Durbanin Kohti nostaa kunnianhimon ja Lisääntyvä päästövähennyksiä jonka tulokset ovat epävarmoja. "

Lähteet:


No comments:

Post a Comment