Thursday, September 6, 2012

Brazília narancssárga export az amerikai piacon és az FDA vizsgálatot


Brazília narancssárga export az amerikai piacon és az FDA vizsgálatot

Azt mondták, egészségügyi szabályozók leáll importját narancslé fentről termelő Brazília Ha pozitívnak egy illegális gombaölő, küldés narancslé határidős szárnyaló kedden egy minden idők legmagasabb.

Szerint a Food and Drug Administration, az USA lé a gyártónak nem volt észlelhető alacsony szintje karbendazim narancs sűrítmény Brazíliából behozott, a felső termesztő számviteli több mint 10 százaléka az USA-kínálat.

A növényvédőszer tiltott amerikai citrus használt, de ez a narancsfák Brazíliában harcolni penész. Az FDA szerint az alacsony karbendazim Nem volt veszélyes, és a hivatal nem tervezi a visszahívás, de ez ne szállítása, narancslé a határon pozitív, hogy a gombaölő.

Narancslé határidős Majdnem 11 százalékkal ugrott egy minden idők legmagasabb a hír által meghirdetett Melyik volt az FDA egy levelet a Juice Products Association hétfőn.

Karbendazim jogi Brazíliában, ahol azt használják a több mint két évtizede a harcot virág megrontsa és fekete folt, egyfajta penészgomba nő a narancs fákat.

Christian Lohbauer, szóvivője CitrusBR, Hogy az egyesület képviseli a brazil pontosan négy fő narancslé termelők, mondta a brazil narancslé is rendszeresen tesztelnek a gombaölő, de még soha nem állt az amerikai vámhatóság a szóban forgó kérdéssel.

"Minden olyan szállítmányt (narancslé) próbára pozitív," mondtam. "Én nem tudom, mi az a szint, hogy azok úgy dönt, hogy a maximális szintet. Érdekünk, hogy most tartja gyümölcslé bevitele az Egyesült Államokban."

Az FDA nem sikerült kommentálni, milyen szintet közvetlenül a karbendazim lenne elfogadható, de minden szint alatti mondta 10 ppb nem volt kimutatható, és Malthus lenne megengedett. Az ügynökség tesztel narancslé szállításra Minden ország, nem csak Brazíliában.

"EPA tudományos elemzés arra következtet, hogy ez nem minden káros egészségügyi hatásokat fog bekövetkezni szinten jelentett a narancslében, amelyek ezerszer alacsonyabb káros egészségügyi hatások léphetnek fel, ahol az értékek," az EPA szóvivője azt mondta egy e-mailt.

Az EPA tartja 80 ppb, hogy egészségügyi kockázatot. A szintek a fungicid jelentett két héttel ezelőtt egy cég volt, hogy lé szintje alá, mondta az FDA. Esett vissza a vállalat azonosítása.

Brazília fagyasztott narancslé koncentrátum exportja 2011-12 várhatóan mutatnak 9%-os növekedés a 1245 millió tonna, a növekvő termelési volumen a 345,000 millió MT 1,44 MT szerint az amerikai kormány jelentése.

Friss narancs export várhatóan a szezon hasonló lesz az előzőhöz millió doboz kisebb termés mennyisége ellenére előrejelzést 445 millió doboz - 12%-os évről évre csökken.

Brazília narancs termés nagyjából érinti zöldülő betegség ellenére több mint fele STI jelenléte a minta blokkok tesztelése egy Citriculture Védelmi Alap felmérés. A kutatók megállapították, hogy ki a vizsgált fák mindössze 3,8%-a fákat érinti.

Amerikai megvásárol egy jelentős üzleti mennyiségű brazil lé - mintegy 14 százaléka a teljes exportált 2010-ben, értéken alapuló - de Brazíliában már folytat, panaszt nyújtott be 2008-ban a World Trade Organization át díjakat az Egyesült Államokban, ki vádolja brazil HAD Az exportőrök a dömping, illetve az értékesítési tisztességtelenül alacsony áron. Az idén márciusban, a WTO-nak kiadva zárójelentés terjedő, kijelentve, hogy az Egyesült Államok kiszámításának módszerét jogellenes volt a dömping árak, 1 győzelem Brazíliában.

Az iparág legjobb év volt 2007, amikor az export értéke a $ 2300000000 ugrott, a növekedés tehát 35 százalékos Clot Szinte az előző évhez képest, a brazil szerint a Külkereskedelmi titkársága. Az export értéke két egymást követő visszaesett helyreállítása előtt néhány évvel teret vesztett, 2010-ben, amikor Brazíliába exportálják $ 1800000000 narancs juice, akár 9,6 százalékkal szemben 2009-ben.

Brazil juice szerzett tapadást Ázsiában. Körülbelül 12 százaléka a brazil fagyasztott koncentrátumot szállított 2010-ben Japán volt, de a japán ital csak egynegyede ezt. Mint Belgium és Hollandia Európában, Japánban, valamint Ausztráliában, van ömlesztettáru és fontos átrakodási ponton más ázsiai piacokra.

Kína rendelkezik a világ legnagyobb gyártója Legyen a citrusfélék, de Brazíliában is nő több narancsot, és valószínűleg továbbra is a legfontosabb exportőr egy ideig, mivel nagyrészt a kínai belföldön elfogyasztott gyümölcs.

forrás



No comments:

Post a Comment