Friday, September 7, 2012

Perry Chen grunnla hvordan kickstarter


Perry Chen grunnla hvordan kickstarter

Perry Chen og kickstarter

Kickstarter er en online løfte system terskel for fundingcreative prosjekter. Kickstarter har finansiert et variert utvalg av bestrebelser, alt fra indie film og musikk til journalistikk, solenergi teknologi og mat-relaterte prosjekter.

Kickstarter, opprettet i april 2009 av Perry Chen, Yancey Strickler og Charles Adler, er den største nettsted dedikert til publikum-finansiering kreative prosjekter. Folk bruker området til pitch konkrete prosjektideer, med en kort vanligvis selvlaget video, og tar sikte på å samle et mål mengde midler over tid Periode fast, vanligvis omtrent en måned.

Oppstartstiden er basert på Manhattans Lower East Side. Andy Baio fungerte som nettstedets CTO til november 2010, har når jeg begynte Lance Ivy Expert Labs Lead Developer blitt lansert siden nettstedet.

Kickstarter har samlet mer enn $ 20m i Pantstillelser for folk i kreative bransjer som musikk, film og design, og har suksess blant innovatørene Også funnet i mat og andre områder. Perry Chen, en av grunnleggerne av stedet, snakket til mer intelligente livet om hvorfor kickstarter fungerer og hva det betyr for et voksende fellesskap av DIY kunstnere.

Folk må søke for å kickstarter å ha et prosjekt lagt ut på nettstedet, og kickstarter gir retningslinjer for hvilke typer prosjekter vil bli akseptert. Prosjekteiere velge en tidsfrist og et mål minimum av midler for å heve. Hvis den valgte målet ikke er innhentet innen fristen, er ikke midler innsamlet (dette er kjent som en bestemmelse punkt Mechanism).

Folk tilbyr kule ting og opplevelser i bytte for å bli støttespillere av et kreativt prosjekt. Disse menneskene er å skape sine mini-økonomier rundt om prosjektideer. Så, er du ikke kommer til området for å få noe for ingenting, er du prøver å skape verdi for folk som støtter deg.

Selv med alle sine suksesser, Omtrent halvparten av alle prosjekter mislykkes i å sikre kickstarter Finansieringen noen i det hele tatt - kickstarter sin alt-eller-ingenting politikk begår bare etter at et prosjekt støttespillere stenger med matchende eller Overskridelse ITS Pantstillelser Funding mål. Prosjekter som ikke sin finansiering ikke oppfyller målene blir ikke belastet for å bruke tjenesten.

Kickstarter har reist $ 125 millioner dollar og mer enn 15.000 HADDE har lykkes finansiert prosjekter siden april 2009. Prosjektet suksessraten er 44%.

Kilder:


No comments:

Post a Comment