Thursday, September 20, 2012

Jak Perry Chen založil Kickstarter


Jak Perry Chen založil Kickstarter

Perry Chen a Kickstarter

Kickstarter je on-line systém pro prahové hodnoty zástavy fundingcreative projektů. Kickstarter financovala rozmanité spektrum snah, od nezávislého filmu a hudby až po žurnalistiku, sluneční energie a technologií souvisejících s potravinami projektů.

Kickstarter, vytvořený v dubnu 2009 Perry Chen, Charles Adler a Yancey Strickler, je největší internetové stránky oddané publikum, financování tvůrčích projektů. Lidé používají místo na hřišti konkrétních projektových nápadů, obvykle pomocí krátkého self-made video a mají za cíl shromažďovat cílovou částku finančních prostředků na pevné časové období, obvykle asi měsíc.

Uvedení do provozu je umístěný v dolní části Manhattanu východ. Andy Baio sloužil jako webu ČTÚ do listopadu 2010, kdy nastoupil Expert Labs. Lance Ivy byl hlavní vývojář od Webová prezentace byla spuštěna.

Kickstarter shromáždila více než $ 20 metrů v příslibů pro lidi v kreativních oblastech, jako hudby, filmu a designu, a také našel úspěch mezi inovátory v potravinách a dalších oblastí. Perry Chen, spoluzakladatel webu, hovořil s více inteligentního života o tom, proč Kickstarter funguje a co to znamená pro rostoucí komunitě umělců kutily.

Lidé se musí vztahovat na Kickstarter, aby měl projekt zveřejněné na webových stránkách, a Kickstarter obsahuje pokyny na jaké typy projektů budou akceptovány. Projekt majitelé si vybrat termín a cílovou minimum finančních prostředků ke zvýšení. Pokud zvolená cílová není shromážděné v termínu, jsou shromažďovány žádné finanční prostředky (toto je známé jako mechanismus ustanovení bodu).

Lidé nabízejí skvělou věci a zkušenosti ve výměně pro stát podporovatelé tvůrčí projekt. Lidé se vytvoření těchto mini-úspory kolem jejich projektových záměrů. Takže jste se nepřijde na místo dostat něco za nic, se snažíte vytvořit hodnotu pro lidi, kteří ho podpořili.

Přes všechny své úspěchy, asi polovina všech projektů Kickstarter nezajistí žádné finanční prostředky vůbec - Kickstarter je všechno nebo nic politiky zavazuje příznivce až po projekt uzavírá závazky odpovídající nebo vyšší než její financování cíl. Projekty, které nesplňují jejich financování cíle nejsou účtovány za použití služby.

Kickstarter zvýšil $ 125 milionů dolarů a má více než 15.000 úspěšně financovaných projektů, od dubna 2009. Projekt úspěšnost je 44%.

Zdroje:


No comments:

Post a Comment