Thursday, September 6, 2012

Obama nehézségeit megkönnyítve azt bevándorlók


Obama nehézségeit megkönnyítve azt bevándorlók

Obama-kormányzat pénteken bejelentette, hogy Tisztviselők javaslatok, javítást egy 22-es csapdája a bevándorlási jog sikerült megkímélni több százezer amerikai polgárok tartós leválás házastársak és az illegális bevándorlók gyermekei.

A költözés fogadták szokatlanul széles dicséret a bevándorlás és a bevándorlók és az ügyvédek Latino csoportok, amelyek kritikusak a nagyarányú kitelepítés alatt Obama elnök.

Bevándorló-jogi csoportok hívják a lépés egy "óriási" győzelem míg azok, akik az illegális bevándorlás mellett azt mondta, hogy egy újabb lépés abban, amit leírt adminisztratív amnesztiát.

Belbiztonsági tisztviselők, aki bejelentette a változást a Federal Register elmondta, hogy a változás csak akkor alkalmazandó, amikor egy illegális bevándorló van egy élő családtag az USA-ban legálisan és ki lenne kikötéssel, hogy "nehézségek", ha azokat egymástól elkülönítve.

A jelenlegi rendszerben, hogy úgy átlagosan hat hónap a kormányt, hogy megítélje lemondás esetek, és a pályázóknak illegális bevándorló, hogy menjen haza ebben az időszakban. Az új szabály: az illegális bevándorlók maradhat az USA-ban A megítélés időszakban.

A megoldás egy a közelmúltban számos a közigazgatás intézkedések, amelyek nem igénylik a kongresszus jóváhagyása, amelynek célja enyhíteni a hatásokat a bevándorló közösségek ellentmondó vagy elavult törvények. Fehér Ház tisztviselői keresték fel a partra megereszkedett Ways támogatja az elnököt, különösen a latinok.

Lényegében tisztviselők Állampolgársági és Bevándorlási kívánják változtatni a rutinok, amelyek az illegális bevándorlók családtagjainak alkalmazni amerikai jogi Residency - kapok egy dokumentumot ismert, mint a zöld kártya - amely lehetővé teszi a fontos korai lépése kerül sor az Egyesült Államokban inkább mint a bevándorlók hazájában.

A kormány elfogadta a rendkívüli helyzet esetek mintegy 70%-a pályázóknak az elmúlt évben. De ez a folyamat tulajdonképpen működik, esztergálás 1 megpróbáltatás tart, hónap vagy év alatt, az egyik, hogy tart napig vagy hétig.

Együtt a deportálás felülvizsgálata 300.000 esetben, ami még mindig leszállok a földre az ország bevándorlási bíróságok, a közigazgatás alapvetően követően Gutierrez "ajánlások mit tehetnek kívül a jogalkotási folyamatot, hogy a bevándorlási rendszer jobban működjön, és segít Családok tartani egyesült.

Az új szabály lenne, hogy nem változik a helyzet az illegális bevándorlók, akik nem rendelkeznek közvetlen családtagjait amerikai. Fehér Ház tisztviselői elismerik, hogy nem lesz előrelépés a novemberi választásokat megelőzően az elnököt támogatja, hogy jogszabályok jogállását több millió illegális bevándorlók.

Ez nem "hátsó ajtós amnesztiát", ahogy a republikánusok biztosan díjat.

Végül, szükség lesz egy megoldást a problémára Legislative a 11-12000000 illegális bevándorlók az országban. Mint jelölt, Obama ígéretet tett arra reformálni az amerikai bevándorlási rendszer: Ezt a helyet szerzett neki egy széles körű támogatást mexikói-amerikaiak körében a 2008-as elnökválasztáson. Ő akadályozta erőfeszítéseket tettek, azonban a kongresszusi republikánusok, akik már minden filibustered Kísérlet a reform.

Latino csoportok, amelyek közül sok már nagyon kritikus Obama, amiért nem agresszíven mozgatni a bevándorlási kérdésekről, el voltak ragadtatva. Az adminisztráció lépése egy "érzékeny és együttérző javaslat [Ez] Segít hogy nagy szükség van józan gyakran értelmetlen folyamat," mondta Janet Murguía, elnök-vezérigazgatója a Nemzeti Tanács a La Raza, amelyek leírják magát, mint az ország legnagyobb Latino polgári jogok és érdekképviseleti csoport.

"Ez megnyitja a hatalmas ajtót, hogy sok ember a fényre," mondta Charles Kuck, bevándorlási ügyvéd, aki az atlantai volt elnöke az Amerikai Bevándorlási Jogász Egylet. Alapján a népszámlálási adatok és ügycsoportok, jogászok úgy becsülik, hogy több százezer Sok amerikai él házasságban az illegális bevándorlók.

Obama nyerte kétharmadát a latin szavazás a 2008-as elnökválasztási verseny, exit poll szerint, s szüksége van egy hasonló tűréshatár nyerni újraválasztására novemberben. Kampány stratégák azonosítottak több út 270 szavazat választási készítse el a szükséges I: Minden igényel egy erős igazolását szavazók körében Latino nyerni swing Nevada állam között, Új-Mexikó, Colorado és Florida.

A lépés felbőszítette a republikánusok maradt. Lamar Smith Rep. (R-Texas), a Ház elnöke a Bírói Bizottság szerint az új szabály mellett további lépéseket az elnökhöz "hátsó ajtós amnesztiát solicitada potenciálisan több millió illegális bevándorló szavazás nélkül a Kongresszus."

Lamar Smith, a Ház elnöke a Bírói Bizottság, ezt "visszaélés a közigazgatási hatáskört." Mr. Smith volt a szerzője az 1996-ban létrehozott jogszabályok a 3 Ez - és a 10 éves bárok vissza az illegális bevándorlók.

A legújabb közvélemény által talált Pew Research Center 58 százalékát Clot Ez a latinok helyteleníti az elnök bevándorlási politika, de sokkal több támogatást Obama az újraválasztására potenciális kihívót, Mitt Romney, volt massachusettsi kormányzó republikánusok. Ez 21.700.000 Becsült Pew latinok lesz jogosult szavazni a 2012-es elnökválasztáson, a növekedés tehát mintegy 2 millió a 2008-as választásokon.

Források:


No comments:

Post a Comment