Saturday, September 15, 2012

Govt ei ole samaa mieltä Kiina hyökkää Intian That: PM


Govt ei ole samaa mieltä Kiina hyökkää Intian That: PM

Samajwadi puolueen johtaja Mulayam Singh Yadav salissa vaatineen minulla tietoa on tehnyt Kiinasta hyökätä Intiaan ja valmistelu on viitoittanut lähialueiden rajojen tähän tarkoitukseen. Hän sanoi Hyökkäykset olivat lähiaikoina. Mr. Yadav väitti, että maa on naapurimaiden lisäksi Brahmaputra joki pysäyttää veden virtaus Intiaan.

Pääministeri Manmohan Singh keskiviikkona kiisti, että Kiina suunnittelee näkymät hyökätä Intiaan ja väitti, että politiikka sekä maan seurojen on käydä vuoropuhelua rajakysymyksiä Vaikka siellä ei ole paljon edistystä viime ollut aikoja. "Nämä ovat selvittäneet asioiden saama alue komentajien kahden maan seurat," Dr. Singh sanoi.

Hän vastatessaan kysymykseen kertoo, että kiinalaiset olivat luominen uudelleensyöttöliittimeen portti Seychellit lähellä Intian valtameren saarivaltio on merivoimien aluksia Osallistuminen piratismin off Afrikassa Operations. Peking on Hylätty raportit päätyisi tämän sotilastukikohta.

Singh vakuutti Lok Sabhan kyselytunti aikana Intian rajojen Kiinassa "suurelta rauhallinen jäljellä." "Meidän hallitus ei ole samaa mieltä siitä, että Kiina aikoo hyökätä Intiassa", Singh sanoi.

Pääministeri kuitenkin väitti, että hän oli suurin neljäsosaa varmuuden Kiina ei ole pysähtynyt Se virtaa Brahmaputra vesien Intiaan.

Singh hyväksyi, että oli tietomurroista Kiinasta mihin alueilla Intiassa pitää osa STI Territory. Kuitenkin Kiina eroaa Intian väitteen tästä asiasta.

Pääministeri Intia on todennut, että Seuraaja politiikkaa vuoropuhelun aloittaminen ja hyvät suhteet Kiinaan ja entisissä NDA Alleviivattu hallituksen Se oli myös tämän politiikan jatkui.

Molemmat Dr. Singh sanoi maan seurat olivat tehneet neuvottelujen etenemisestä Jotkin vuonna 2005 ja sen jälkeen, mutta viime aikoina ole paljon on tehty.

Lähteet:


No comments:

Post a Comment