Friday, September 30, 2011

Sony paleidžia atkurti savo "PlayStation Network žaidimai PSN


Sony paleidžia atkurti savo "PlayStation Network žaidimai PSN

Sony sakė jis pradėjo atkurti savo "PlayStation Network žaidimų paslauga sekmadienis, beveik mėnesiui po masinio saugumo pažeidimo tinklo priversti įmonę uždaryti jį.

Tačiau, "Sony" vakar paskelbė, palaipsniui išriedėjimo iš pagrindinio tinklo paslaugas šalies pagal šalies pagrindas. Nuo Amerikoje ir išplito Europoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje ir galiausiai Artimuosiuose Rytuose, naujai saugų tinklą šią savaitę tampa prieinamas dar kartą.

Žaidėjai veido priversti atnaujinti programinę įrangą ir slaptažodžio - ir daug daugiau cnews ArticlesFeature ArticlesMobile NewsSyndicated NewsForeign Kalba straipsniai

Atnaujindama PlayStation Network galėjo sukelti grandininę reakciją dėl skaitmeninės rinkodaros kampanijas su vaizdo žaidimų sektoriumi. Jau beveik mėnuo, prieigą prie tinklo funkcijos "PlayStation 3" žaidimų konsolės buvo išjungtas, kaip nulaužė "PlayStation Network neleido žaidėjams prisijungti in.omplex tinklo elementus, kad vis dar išjungtas - tačiau jis bus pasveikinti už kai naudotojams.

Žaidėjai veido priversti atnaujinti programinę įrangą ir slaptažodžio - ir daug daugiau sudėtingų tinklo elementus, kad vis dar išjungtas - tačiau jis bus pasveikinti už kai kurių vartotojų.

"Sony" taip pat pridūrė, kitų įvairių priemonių prie tinklo infrastruktūros, įskaitant išankstinio įspėjimo sistemą, neįprastos veiklos modelius, kad galėtų būti ženklas, bandymas eiti į kompromisą su tinklu.

Norėdami paskatinti savo klientus sugrįžti į tarnybą, "Sony" jau paskelbė "Sveiki sugrįžę" programą, kuri apima 30 dienų nemokamai naudotis PlayStation plius 30 dienų nemokamai naudotis Muzika Neribota pagal Qriocity, taip pat nemokamai tapatybės vagystės stebėsenos nuo Debix, ir laisvo parsisiųsti ateityje pažadą. Sony dar nėra pasiūlyta specifika paskutinę pažadą.

Vaizdo pranešime, klientams, Hirai pasakė visiems PS3 vartotojai turi pakeisti savo PSN ir Qriocity sąskaitos slaptažodžių grįžus.

Skaityti daugiau ...


No comments:

Post a Comment