Tuesday, September 27, 2011

Шта се крије иза Успех врх Кинески Веб локације

Шта се крије иза Успех врх Кинески Веб локације

Баиду.цом (баиду.цом): водећи кинески језик претраживача, пружа ", једноставан и поуздан" тражи искуство, јака у кинеском језику и мулти-медијских садржаја, укључујући МП3 музику и филмове, први понудио ВАП и ПДА уређаја базираних мобилних тражи у Кини.

Баиду.цом је рангиран # 7 у свету по три месеца Алека траффиц ранг листи. Време проведено у типичном посета сајту је око тринаест минута, 33 секунди потрошено на сваком Пагевиев. У поређењу са Интернет просека, сајт Жалбено више Азијата. Сајт је у "搜索 引擎" категорију сајтова. Баиду.цом је онлине за више од једанаест година.

Други кинески сајт по Алека Ранкинг
КК.ЦОМ је што је Кина је највећи и најкоришћенији интернет услуга портала у власништву Тенцент, доо основана је у новембру 1998. Тренутно, Тенцент је циљ њеног пословања у стратешки циљ пружања корисника са оне-стоп на мрежи век трајања ". Тенцент је комуникација и размена информација услуге укључују КК.цом, КК Инстант Мессенгер, КК Маил и сосо претраживача. Је повезан са веома коришћеним функцијама као што су форуми, собе за ћаскање, и КК групе, Тенцент је Кзоне израсла у највећу у Кини лични Интернет простору. Ове услуге Фостер групе интеракцију и дељење ресурса. Виртуелна производи су успешни у пружању забаве и опције за прилагођавање корисницима. Мобилни телефон корисници могу искористити броја додату вредност бежичне услуге. Тенцент је ПаиПаи.цом је Ц2Ц Он-лине куповина платформа која интегрише у друге заједнице Тенцент је платформс.Ас од 30. јуна 2009, број регистрованих КК Инстант Мессенгер корисницима достигао 990.0 милиона. Активни корисници у нумерисане 448,0 милиона евра. ПЕАК истовремених корисника су достигли 61,30 милиона. КК игре платформа броји око 6,2 милиона корисника истовремено он-лине. КК.цом је постао Кине најпосећенији интернет портал сајта. ПаиПаи.цом је такође постао други највећи кинески Интернет куповина платформу.

Кк.цом има три месеца глобални Алека траффиц ранк 10, и претраживачи односе око 6% од посета сајту. Сајт припада "门户 网站" категорију. Сајт је онлине најмање петнаест година. У поређењу са укупном Интернет популације, КК.ЦОМ Жалбено више Азијата

Сина.цом.цн има три месеца глобални Алека траффиц ранк од 13, а посетиоци да бисте је видели у просеку 10,1 јединствених страна дневно. Овај сајт је онлине барем дванаест година. Сина.цом.цн се могу наћи у "新闻" категорију. Део посете сајт упутио претраживача је око 14%.


No comments:

Post a Comment