Tuesday, September 27, 2011

Németországban leépíti a nukleáris energia által 2022

Németországban leépíti a nukleáris energia által 2022

Német kancellár Merkel doktorált a fizika, a tény, hogy neki további felelőssége, hogy hazája védelmét és biztonságát, és talán az egész világon is. A vita az atomenergia folyt Németországban több éve. A vita után indult az 1986-os csernobili katasztrófa, és a Three Mile Island baleset március 28., 1979.

Németország nem az első ország közül a Nyolcak Csoportja országok úgy döntenek, hogy fokozatosan a nukleáris energiát. Olaszország előtt felhagyott a nukleáris energia, amely leszavazták a népszavazáson után az 1986-os csernobili katasztrófa.

Merkel jobbközép kormány, tavaly év végén már átnyomni egy tervet, hogy meghosszabbítja az élettartamot az ország reaktorok, az utolsó tervek szerint offline körül 2036. De a Fukushima katasztrófa történt a német kormányt, hogy újragondolja ezt a kérdést. Szerint az Associated Press Angela Merkel azt mondta, hogy a tehetetlenség Japán az arcát a Fukushima katasztrófa tette újragondolására a technológia kockázatokat. Ő írja le, amit Japánban Japán érdemel: az iparosodott, valamint technológiailag fejlett.

A döntést a német kormány nem befolyásolja csak a szakértelem a német kancellár, Angela Merkel birtokosaként Ph.D. a fizikában. Sok németek ellenzik atomenergia óta csernobili radioaktív küldött szerte az országban. Több tízezer ember vett részt az utcára után Fukushima katasztrófa, hogy sürgesse a kormányt, hogy állítsa az összes reaktorok gyorsan. Ez a német nép akarata.

A határozat tükrözi felelősségünk, hogy ne csak a felé a német nép, hanem más országokban is. Angela Merkel kancellár azt mondta, reméli, az átalakulás több nap-, szél-és vízerőmű szolgál útitervet más országok számára. Merkel azt mondta: "Hiszünk abban, hogy meg tudjuk mutatni ezek az országok, akik úgy döntenek, hogy felhagynak a nukleáris energia - vagy nem indul használja - hogyan lehet elérni a növekedés, a munkahelyteremtés és a gazdasági jólét, míg változó az energiaellátás megújuló energiaforrások felé".

A kormány nem volt közvetlen becslést az átmenet teljes költsége. Ahogy Merkel azt mondta: fokozatos megszüntetése atomenergia egy évtizeden belül lesz kihívás, de kivitelezhető legyen, és végül hogy Németország a versenyelőnyt jelent a megújuló energia korszaka. Merkel azt mondta újságíróknak: "Mivel az első nagy ipari ország, érhetünk el egy ilyen átalakulás felé, a hatékony és megújuló energiák, az összes lehetőséget, hogy hozza a kivitel, új technológiák kifejlesztését és munkahelyek".

A kancellár azt mondta: "Mi nem csak akar lemondani a nukleáris energia 2022, mi is szeretnénk, hogy csökkentsük a CO2-kibocsátás 40 százalékkal, és kétszer is a megújuló energiák, mintegy 17 százalékkal a mai 35 százalékos a 2022. Merkel azt mondta, hogy a sarokköve a német energetikai politika is a biztonságos és stabil tápegység, amely nem támaszkodik a behozatalra, és a megfizethető árak az ipar és a fogyasztók. A kancellár azt mondta, hogy a tervet kéri, hogy nagyobb beruházásokat a földgáz erőművek, mint egy hát, hogy megakadályozzák áramkimaradások.

Források:

No comments:

Post a Comment