Monday, September 5, 2011

Hva ligger bak suksessen til toppen russiske nettsteder


Hva ligger bak suksessen til toppen russiske nettsteder

Vkontakte.ru - Dette nettstedet integrerte funksjonaliteten i Facebook, sammen med å legge ut videoer på samme måten bildene er lagt ut på Facebook. En bit som mangler i evner som det ikke har åpnet sine API. Selv om det ikke profilen newsfeed Vkontakte er den mest besøkte nettstedet i Russland, med mer enn 13 millioner registrerte brukere.

Mail.ru klarte å bli den nest mest besøkte nettstedet i Russland ifølge Alexa, og Russlands ledende post portal, som inkluderer mange andre sosiale nettverk funksjoner som bilde-og videodeling, blogging, bokmerker, kart, nyheter og mange andre.

Den Yandex.ru har blitt Russlands ledende søkemotor, kombinert med tilleggstjenester
som e-post, nyheter, kart, ordbøker, bokmerker og så videre. Søkemotoren er optimalisert selvfølgelig for morfologi av russisk språk.

Odnoklassniki.ru valgt skolekamerater å være nøkkelen for gruppering av personer å kommunisere. Suksessen er så enorm at den har blåst Russland av stormen. Det er et enkelt verktøy for å finne skolekamerater. Registreringen er bare mulig hvis brukerne gir informasjon om sin skole. Når du er registrert kan de legge ut bilder, sende meldinger til andre brukere som kan være søkte hjelp på skolen eller høyskole gikk de til eller ved navn. Den inneholder også et forum funksjonen, men dens viktigste verdi er å hjelpe finne folk heller enn å opprettholde regelmessig kontakt og dele informasjon utover bilder. Odnoklassniki anses å være den fjerde mest besøkte nettsted og har mer enn 18 millioner registrerte brukere.




Top russiske områder:




No comments:

Post a Comment