Friday, September 30, 2011

Mississippi-joen taso laskee.


Mississippi-joen taso laskee.

Mississippi-joen taso laskee. Tämä tulee sen jälkeen Yhdysvaltojen virkamiehet tehty reikä maanantai-iltana Mississippi-joen pato vapauttaa tulvien uhka.

Tämä toiminta hyödyntää floodways - suurin valuma maata ympäröi levees jonka voi avata siirtää tulvia toisaalla. Tällä toimella on tarkoitus vähentää painetta tulvan seinän yli kaupungin, ja vapauttaa tulvariskien eteenpäin Mississippi-joen.

Army Corps of Engineers rikkonut levee talkoot kaupungin Kairon Illinoisissa, siitä aiheutuvat kustannukset uhrataan maatalousmaan joen yli Missouri.Cairo Illinoisissa kaupunki yhtymäkohdassa Mississippi ja Ohio jokia, ja on noin 3000 asukasta.

Maatalousmaan noin 200 neliömailia pinta oli veden alla tiistaina sen jälkeen reikä, että Mississippi-joen pato oli tehty.

Yhdysvallat sanoo maanviljelijöille, joiden maa oli veden vallassa ja jotka olivat satovakuutusten korvataan. Taloja peräti 100 oli vahingoittunut tai tuhoutunut, ja vesi huuhtoutuu pois sadon näkymät vuodelle.

Mukaan Yhdysvaltojen virkamiehet tämä päätös ei ole helppoa tai vaikeaa, mutta se on yksinkertaisesti vakava - koska päätös johtaa omaisuuden ja toimeentulon joko tulva-tavalla tai alue, jota ei ole suunniteltu tulva. Se voisi olla loppukesästä tai alkusyksystä ennen upotetaan maahan kokonaan viemäriin.

Puolellaan National Weather Service odottaa ennätys tulvat edelleen alas Mississippi-joen laaksossa lähiviikkoina.



No comments:

Post a Comment