Friday, August 17, 2012

Turkmėnistanas pareiškia laimės erą


Turkmėnistanas pareiškia laimės erą

Turkmėnistanas paskelbė pažymės Kurbanguly Berdymukhamedov prezidentu antrai kadencijai pradžią "yra aukščiausiosios laimės erą".

Turkmėnistanas yra viena iš labiausiai represinių pasaulio šalių, kad represinis, kad pagrindinis Europos balsavimas monitoringas kontrolierius atsisakė siųsti stebėjimo komandą, teh rinkimus, nes ten buvo tiesiog ne demokratija.

Nuo jo inauguracijos vasario 17 d. Po pergalės 97 procentų balsų, Berdymukhammedov šiol paskelbė 29 savo naujo kabineto narius, ir jie sudaro 22 ministrų iš prezidento gimtojo Akhal provincijos.

Berdymukhammedov pirmosios kadencijos buvo vadinamas atgimimo Didžiojo Era.

Kai ponas Berdymukhamedov, buvęs stomatologas, atėjo į valdžią 2007 Vas jis pažadėjo, kad daugiau demokratijos ir išardyti asmenybės kultą, kad jo pirmtakas, Saparmurat Nijazovas buvo pastatę. Kritikai, nors, sako, kad jis darė tiksliai priešingai.

Neutrali Turkmėnistanas, valstybės laikraštis ir kandiklis, taip pat paskelbė naują eilėraštį, specialiai užsakė J. Berdymukhamedov pažymėti buvusios Sovietų valstybės ateitį.

AFP naujienų agentūra citavo tą eilėraštį iš neutralaus Turkmėnija:

"Turkmėnijoje, prasidėjo nauja era,

Visa Žemė dega šviesos aušros

Šlovė turi didybės aura gaubia širdį,

Ir galingos valstybės laimingas laikas prasidėjo! "

"Aukščiausios laimės" per pirmininko antrajai kadencijai buvo pasiūlyta tema metu oficialaus susitikimo Ašchabade vasario 25 d.

Šaltiniai:


No comments:

Post a Comment