Wednesday, August 15, 2012

Ινδία κάμπινγκ τουρισμού


Ινδία κάμπινγκ τουρισμού

Κάμπινγκ αναγνωρίζεται ως ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χαλαρώσετε τον εαυτό σας από το θόρυβο και τη φασαρία της πόλης και να χαλαρώσετε στην αγκαλιά της μητέρας φύσης. Κάμπινγκ στην Ινδία προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία διακοπών με ένα ευρύ φάσμα των διεθνώς αναγνωρισμένων προορισμούς κάμπινγκ βρίσκεται μέσα σε φυσικό περιβάλλον. Κάμπινγκ αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες περιπέτειας μεταξύ παραθεριστές περιπέτεια. Πράσινο περιχώρων, χαλαρωτικό κλίμα της υπαίθρου και γαλήνια ατμόσφαιρα κάνουν μια αξέχαστη εμπειρία. Θα ήθελα να αγαπάμε κάθε στιγμή, ενώ μέσα σε κάμπινγκ κάμπινγκ περιπέτεια στα χιονισμένα βουνά, χιλιάδες πόδια πάνω από το επίπεδο του εδάφους.

Σημαντικές κάμπινγκ στην Πιερίας κοντά στα Ιμαλάια είναι σε Sangla και Κάλπα σε Kinnaur και Sarchu σε Lahaul. Ένα σημαντικό σημείο κατασκήνωσης - Καζά στο Σπίτι - είναι πάντα έτοιμο να γεμίσετε τις μέρες σας με αξέχαστη διασκέδαση. Νταραμσάλα σε Kangra είναι η έδρα της κυβέρνησης στην εξορία του Δαλάι Λάμα.

Ραζαστάν είναι συνήθως γνωστή για την άμμο της ερήμου του, αλλά έχει επίσης μερικές ενδιαφέρουσες κάμπινγκ. Αυτές οι περιοχές είναι άφθονη με ηρεμία και χωρίς μεγάλο πλήθος. Πολλοί από τους παραθεριστές οι οποίοι δεν ακολουθούν το χτυπημένο οδοιπορικό στο Ρατζαστάν έρθει για camping. Τα κάμπινγκ στην κατάσταση που χαρακτηρίζεται από καλλιτεχνικά δημιουργημένο σκηνές, επιπλωμένα με όλες τις ανέσεις του σπιτιού και ανάμεσα στην γοητευτική Μεγάλος Ινδιάνος ή έρημο Ταρ.

Σημαντικές κάμπινγκ στην Πιερίας κοντά στα Ιμαλάια είναι σε Sangla και Κάλπα σε Kinnaur και Sarchu σε Lahaul. Ένα σημαντικό σημείο κατασκήνωσης - Καζά στο Σπίτι - είναι πάντα έτοιμο να γεμίσετε τις μέρες σας με αξέχαστη διασκέδαση. Νταραμσάλα σε Kangra είναι η έδρα της κυβέρνησης στην εξορία του Δαλάι Λάμα. Είναι ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός στην Βόρεια Ινδία. Σημαντικές κάμπινγκ και πεζοπορία χώρων στην περιοχή αυτή βρίσκονται μεταξύ Dhauladhar και Pir Panjal σειρές.

Πηγές:


No comments:

Post a Comment