Friday, August 10, 2012

Environmental Concern matkailusta Karibialla


Environmental Concern matkailusta Karibialla

Turistit venture Karibian saarilla eri tavoin. Monet haluavat pysyä saarilla hotellit päiviä tai viikkoja. Toiset ostavat loma aluksella risteilyalus, ja että alus seilaa eri saaria matkustajat voivat nauttia. Molemmat lomat voi kuitenkin olla kielteisiä vaikutuksia Karibian alueen ympäristöstä.

Matkailu voi vahingoittaa luontoa endeemisenä Karibian saarilla kautta tulokaslajien tulokaslajeja. Vieraslajit saattavat uhata kotoperäisiä lajeja kilpailemalla elinympäristön tilaa, häiritsevät yhteisö tropic ketjun tai ulkomaista sairaus. Jamaika on tällä hetkellä eniten uhanalaisten eläin-ja kasvilajien Karibialla on 254 perässä Kuuba 225.

Tutkijat ehdottavat alueellista vastaus vieraslajien ongelma. Invasive Species asiantuntijaryhmän apuna uudelleen ja strategian kehittämisen prosessi saaria Tyynellämerellä. Global Invasive Species-ohjelman (GISP) on ottanut helpottaminen alueellisia aloitteita vastaan ​​tulokaslajeja eturintamassa sen tavoitteista. Nykyinen Òstate on arto alueellisesta strategiasta löytyy Etelä-Tyynenmeren alueellinen ympäristöohjelma (SPREP). Organisaatio on tuottanut arvioinnin vieraslajien kysymysten alueella käyttäen Òtechnical arvion maan ja makean veden tulokaslajien huomioon asiaa koskevan lainsäädännön arvioidaan väylät, joiden laji haitallisista ja luonnos alueellisen strategian haitallisten vieraslajien

Risteilyalus matkailu on yksi matkailun muoto vastuussa paljon vahinkoa Karibian alueen ympäristöstä, kuten risteilyaluksiin vapauttaa suuria määriä pilaantumista Karibian ekosysteemiin vuosittain. Yksi iso risteilyalus tyypillisesti kuljettaa 2000 matkustajaa ja 1000 miehistön, tuottaa yhtä paljon jätettä kuin pieni kaupunki (Adams 2002). Nämä risteilyalukset usein upottaa tämän jätteen, laillisesti tai laittomasti, kansainvälisille vesille, ja se kulkeutuu virtausten koko Karibian ja Antilleilla. Tämä pilaantuminen myös osaltaan tuhoaminen koralliriutat, jo uhanalainen laji. Miksi, voidaan kysyä, olisi risteilyalukset koskaan jätteensä väärin ja uhata paikallista ekosysteemiä  Vastaus on hyvin yksinkertainen: ympäristön kannalta turvallinen käsittely maksaa aikaa ja rahaa. Esimerkiksi 55-gallonan rummun kuva jätehuoltokustannuksista 300 dollaria rumpu. Holding suuria määriä jätettä risteilyalus saapumiseen asti portti, joka voi hyväksyä se vie arvokasta tilaa Aluksella voi pakottaa alus muuttaa reittiä kohteisiin kaupallisesti optimaalisessa joka on kuitenkin ympäristön kannalta hyväksyttävää. Niistä syntyvää jätettä risteilyalukset ovat lukemattomia ihmisen myrkkyjä, kuten perkloroetyleeniä vuodesta kuivapesu, bentseeniä ja tolueenia maali ja liuottimet sekä öljyiset jätteet polttoaineen ja voiteluöljyn. Perkloorietyleeni on yhdistetty syöpään ja synnynnäisiä epämuodostumia ihmisillä, mutta bentseeni on tunnettu karsinogeeni. Öljy aineet voivat olla voimakkaita negatiivisia vaikutuksia meren eliöstöön, jos kaadetaan mereen, koska pieniä määriä voi tappaa kaloja, lintuja ja aiheuttaa sisäisen kuoleman merinisäkkäitä.

Lähteet:


No comments:

Post a Comment