Friday, August 10, 2012

Kiinan camping matkailu


Kiinan camping matkailu

Kiinan camping matkailu ovat kasvussa, ja kysyntä kasvaa. Kun yhä enemmän itse ajamiseen, jotkut retkeily projektit alkavat rakentaa. Joidenkin kiinteistöjen liikemiehiä ymmärtämään camping tulevaisuus on valoisa, ne vain kääntää kiinteistön osaksi camping hankkeeseen.

Camping matkailu on uusi Kiinassa ja kehittyy eikä jo Euroopan ja Amerikan maissa. Mukaan virkamiehen kansal matkailuhallinnon Kiinan kanssa Kiinan talouden kestävän kehityksen ja matkailun kysyntä kasvaa, markkinat itse ajaminen, retkeily ja perhematkailua kehittyä. Vuoden 2008 on noin 20000 leirintäalueet Yhdysvalloissa noin 50000 Euroopassa, 1500 Japanissa, mutta vähemmän 100 leirintäaluetta Kiinassa. Kun camping kysyntä kasvaa, camping matkailun kehitys Kiinassa on potentiaalia.

Great Wall on yksi viehättävimmistä matkailukohteista Kiinassa.

Vuodesta 2003 alkaen on ollut ihmisiä, jotka ovat rakentaneet "hotellit" yön yli turisteille, vuokraus makuupussit ulkomaisille matkailijoille hintaan 400-500 yuania per henkilö. Tämä toimittaja oppia Luanping County muuri johto että ihmiset olivat kerran jäädä yön yli muurin, mutta joutuu maksamaan 100 yuania yöpyminen maksu ja 50 yuania pääsymaksu, mutta nyt turistit yöpyminen on muuri ei enää sallita. Kuitenkin on vielä ulkomaiset turistit asuvat muurin.

Monet tuleville 4A-tason Jinshanling muuri luonnonkaunis alue on ulkomaalaisia ​​turisteja. Kun saapuu Jinshanling muuri, on ihmisiä puolin Hawking makuupussit henkilökohtaista voittoa. Jinshanling muuri itsessään salama alue, ja aiemmin täällä on ollut tapauksia turisteja ollaan iski salama!

Kiina edistää retkeily matkailu, foorumeihin ja matkailukäyttöön osoittaa /

Kiina RV ja Camping Show (RV Kiina) on merkittävin tapahtuma Kiinan RV ja Campground aloilla. Se on ainoa kaikkia RV näyttelyssä kansainvälisten markkinoijien kehittää avainkontaktit Kiinan kaapata liiketoimintamahdollisuuksia. Houkutteleminen päättäjien Kiinasta ja ympäri maailmaa, RV Kiina on sinun premier lähde yritysten yhteenliittymiä, tiedonvaihtoa ja markkinoille pääsyn strategioita.

Kun onnistunut näyttelyssä 2008, RV Kiina 2010 on taas tuo sääntelyviranomaisten ja yritysten RV ja leirintäalue teollisuus saman katon alla, joka tarjoaa mahdollisuuksia tarkastella edistystä jälkeen rv Kiinassa 2008 ja käsitellä meneillään kriittisiä kysymyksiä, jotka vaikuttavat teollisuuden myös teollisuudelle vakio ja hallinto, säännöstenmukaisuutta, RV ystävällinen infrastruktuurin ja kuluttajavalistusta. Anna äänesi kuulua ja olla osa Kiinan RV liiketoimintaa maasta ylös.

Toinen Kiina Camping Vapaa matkailufoorumissa juhlallisesti avattu Haikou, Hainan Province 10 joulukuu 2009

Tapahtumaa sponsoroi Kiinan Matkailu ry ja Hainan Tourism Development komitean yhteistyössä järjestämä Kiina Travel Service Association, Kiina Matkailu Automobile ja Cruise Association, Kiina Matkailu ry, Haikou Tourism Development valiokunta ja Pekingin CenTech Camping Development Co Ltd (CRVC ).

Tämä foorumi on vuosittainen tapahtuma seuraa ensimmäistä Kiina Camping matkailufoorumissa Guangxin. Kun aihe "Rakenna viestintäjärjestelmä Camping teollisuuden ja vauhdittaa Kiinan Leirintäalue Industry" foorumeilta keskittyi Kiinan camping teollisuudelle. Kun otetaan huomioon Kiinan olosuhteet ja muiden maiden kokemukset, foorumi kysyneet tulee uusi tapa camping vapaa-ajan matkailun kiinalaisten ominaisuuksia circularly kehittää alan ketju läpi osuuksia valtion ja virastojen.

Foorumin osanottajat lisäksi alkuun virkamiesten Kiinan kansallinen matkailuhallinto ja matkailun järjestöt, mukana vieraita Australiasta, Japanista, Koreasta, Taiwanista, samoin kuin monet Kiinassa ajan tuotteiden valmistajien ja tavarantoimittajien 21 maakuntien ja autonomisten alueiden.

Lähteet:


No comments:

Post a Comment