Saturday, December 3, 2011

Technológií obnoviteľných zdrojov: výroba a prenos


Technológií obnoviteľných zdrojov: výroba a prenos

Obnoviteľná energia je dôležité, aby každej krajine na svete. Na rozdiel od iných technológií, spolupráca medzi krajinami v oblasti obnoviteľných zdrojov energie je väčší dôraz na hospodársku súťaž. V iných oblastiach generáciu technológie môže prebiehať v jednej krajine a transfer tejto technológie je možné úplne zabrániť, ako je tomu v prípade technológie výroby v oblastiach súvisiacich s výzbrojou.

1-Technologický transfer zahŕňa širokú škálu interakcií medzi univerzitami, vysokými školami a ďalšími výskumnými ústavmi na jednej strane a priemyslu, malých podnikov organizmov a iných koncových užívateľov na opačnej strane. Skladá sa zverejnením výskumu, dodávky seminárov, Fakulta poradenstvo a odovzdávanie zručností a znalostí. Nové myšlienky a vynálezy sú koncipované tak, každý deň v laboratóriách a učebniach rôznych vysokých škôl, výskumných ústavov, a R & D oddelenia v spoločnosti a korporácie, ale skutočným problémom je sťahovanie týchto inovácií sa do väčšinovej spoločnosti, kde sa môžu využívať vo verejnom záujme a vynakladať peniaze, ktoré môžu byť znovu dodávaná do výskumu prúdu.

2-Kto vytvára technológie
Technológia je generovaná vedci a výskumné skupiny na univerzitách, vysokých škôl a ďalších výskumných ústavov okrem R & D oddelenie v priemysle a ďalších koncových užívateľov organizmy.

3-Ako sa generácie technológie sa koná
Existuje niekoľko prístupov k migrácii príslušných akademických a univerzitných technológií pre priemysel. Najdôležitejším zdrojom úspešné univerzity transfer technológií, obvykle medzi odvetvia výskumu a vývoja pracovníkov a univerzitných zamestnancov prebieha prostredníctvom osobných kontaktov medzi univerzitami a priemyslom vynálezcov. Častým príkladom zahŕňa firmy pracovníkov výskumu a vývoja, ktorý sa stane, aby sa zoznámili s prácou určité skupiny, univerzitného výskumu a nájde podieľa technológie vhodné pre vývoj produktov. Tak, nadväzovanie kontaktov na vysokých školách (buď sami alebo prostredníctvom vynálezcovia absolventov, ktorí môžu byť teraz pracuje v priemysle), je významným východiskovým bodom pre úspešný transfer technológií. O zriadenie a udržiavanie takéhoto vzťahu, môže spoločnosť vyvíjať pokračujúcu povedomie o činnosti výskumnej univerzity, zatiaľ čo Research Group získa efektívny kanál pre uvedenie na trh nové technológie. To má za následok výrazný posun do viac aplikovaného výskumu.

Rozvoj vzťahov s príslušnými odborníkmi výskumu na vysokých školách sa môžu začať nadväzovanie osobných kontaktov na univerzitách v súvisiace odborné konferencie, alebo tým, že stavia dlhšiu históriu fakulty interakcia s priemyslom sponzorstva prostredníctvom výskumných grantov a zmlúv. Postgraduálnych študentov a absolventov univerzity, ktorí ukončili svoje tituly a prijatých pozícií v priemysle sú ďalším významným zdrojom kontaktov výskumných pracovníkov.

Patentové rešerše a rutinné sledovanie dostupných technológií Univerzity súčasnej ďalším dôležitým zdrojom pre transfer tech vedie. Transfer technológií kancelárie obvykle ponúkajú on-line zdrojov, ktoré priemysel môže využiť na hľadanie príležitostí pre licencovanie týkajúce sa daného podniku. Po identifikácii cielené technológie spoločnosti môže obrátiť priamo na príslušné licenčné dôstojníkov a členov fakulty.

Čítajte viac:

No comments:

Post a Comment