Saturday, December 3, 2011

Încălzirea globală este Atacul Turism în Caraibe


Încălzirea globală este Atacul Turism în Caraibe

Putem postulat pur şi simplu, că fiecare persoană de pe glob stie despre incalzirea globala. Cei mai mulţi oameni ştiu despre motivul pentru încălzirea globală. Pur şi simplu pune, mai multă energie şi mai multe sunt puse într-un recipient închis. Suma de această energie este prins de dioxid de carbon în atmosferă, care la rândul său provine din arderea combustibililor fosili.

Recent, guvernul Dominicană a primit un raport care detaliază că, în conformitate cu estimările lor, nivelul mării va creşte cu 6 metri sub business-as-de obicei până în 2050, eliminarea industria turismului şi trimiterea ţara în haos complet. Acelaşi lucru s-ar întâmpla în jurul Caraibe. Dezvoltarea rapidă a regiunii este de a vedea poate fi complet ştearsă de încălzirea globală, iar cazul acelaşi lucru este valabil pentru o mare parte din restul lumii în curs de dezvoltare. Rezultatul ar fi să pună miliarde de oameni în situaţii de sărăcie, foamete, şi violenţă.

Un alt bun motiv este că oamenii sunt peste tot în picioare. Vedem oameni obtinerea împreună pentru a implementa soluţii, luarea de măsuri pentru a opri proiectele de combustibili fosili, şi alege chiar lideri, care va face ceva despre incalzirea globala. Cu toate acestea unii lideri aici şi acolo sunt împiedică progresul. Dar acest lucru ar trebui să fie nici un motiv pentru oameni să-şi piardă speranţa. În câţiva ani, am putea fi să ne vedem de acord că toată lumea poate fi de carbon neutru în termen de două decenii - şi asta e în cazul în care avem nevoie pentru a ne lua de dragul de incertitudine, de urgenţă, şi miliarde de oameni care vor avea de suferit ca un rezultat de ceva ce ei nu au facut.

De-a lungul anilor, multe natiuni insulare s-au luptat din greu pentru a fi audiat în arena internaţională cu privire la efectele pe care încălzirea globală este deja având pe ele. Unele insule au fost deja pierdut în Pacific, iar prognoza este faptul că mult mai multe vor merge în deceniile următoare, mai ales dacă nu se face nimic pentru a elimina emisiile de gaze cu efect de seră la nivel global. Acum, în Caraibe, imaginea este în căutarea Blak, de asemenea.

Încălzirea globală este cu siguranţă afectează turismul. Vremea nu este la fel de previzibil cum a fost şi acum există multe schimbări de la o ţară la alta. De exemplu, în Anglia, în decembrie ar trebui să fie rece, dar acum se incalzeste. Încălzirea globală este acum o problemă la nivel mondial care ar trebui luate foarte în serios, deoarece afectează economia.

Tu nu poate garanta vremea la fel de mult ca ai putea. Sezoane au schimbat şi cu siguranţă te acum extremele mai aproape împreună. Iernile sunt mai blande acum mult şi mai umede, în special în Anglia. Mulţi oameni vor sta acum la domiciliu ca o vara calda este prezis, deci trebuie să fie afectează turismul

Pe de altă parte, unele ţări ca Turcia, Bulgaria sau Spania nu sunt, pentru moment, fiind lovit de încălzirea globală. Un alt factor care contribuie, care este o problemă la nivel mondial, este economia, şi mulţi oameni pur şi simplu nu au bani pentru a merge în străinătate în fiecare an.




No comments:

Post a Comment