Saturday, December 3, 2011

Sarah Palin vyjadruje jej šťastie o jej synovi svadbu


Sarah Palin vyjadruje jej šťastie o jej synovi svadbu

Sarah Palin rodina a rodina nevesty Hansons, vyjadrili svoje šťastie o svadbe a hovoril, že ich rodiny nemohol byť šťastnejší, a že hrdo svedkom ich manželstva s vedomím ich nový spoločný život bude požehnaný.

Sarah Palin syn Track, 22, nedávno sa oženil so svojou stredoškolskou láskou, Britta Hanson, 21, v malej ceremónii v Hatcher Pass, Aljaška. Tak Sarah Palinová má oficiálne stať sa matkou-v-právo.

Ceremónia sa konala 19.května v malebnej Hatcher Pass, horský priesmyk cez Talkeetna hory nie sú ďaleko od domova Palinovej v Wasilla. Veľkolepé Hatcher Pass, Aljaška, kde bol slávnostne považuje Hanson a Palin rodiny ako jednu zo svojich obľúbených miest v Amerike, miesta majú všetci spoločné zábavy spomienky na lyžovanie, snowboarding, turistika a sneh obrábanie. V médiách sa ukázalo, pekné fotky z obradu.

Ďalšie väčšie svadobnú oslavu pre couplen sa bude konať tento rok v zime na Alyeska Aljašky Ski Resort. Sarah Palin a Todd a Rev Duane a Elizabeth Hanson dal vyhlásenie, že širšia rodina a priatelia z Dolného 48 budú pozvaní na cestu na sever pre dlhý lyžiarsky víkend.

Pár Britta a stopy boli datovania od strednej školy.

Zdroje:

No comments:

Post a Comment