Sunday, December 4, 2011

Ce se află în spatele succesului de site-uri web de top Rusă

Ce se află în spatele succesului de site-uri web de top Rusă

Vkontakte.ru - Acest site integrat funcţionalitatea de Facebook, împreună cu postarea Clipuri în acelaşi mod fotografii sunt postate pe Facebook. Un pic lipsite de capacităţi, deoarece nu şi-a deschis API. Deşi nu există nici un profil newsfeed Vkontakte este site-ul cel mai vizitat din Rusia, cu mai mult de 13 milioane de utilizatori înregistraţi.

Mail.ru a reuşit să devină site-ul al doilea cel mai vizitat din Rusia, în conformitate cu Alexa, şi portalul Rusia e-mail de conducere, care include multe alte caracteristici de social networking, cum ar fi fotografie şi partajare video, blogging-ul, marcaje, harti, stiri si multe altele.

Yandex.ru a devenit motor de căutare din Rusia de conducere, combinate cu servicii suplimentare
cum ar fi e-mail, ştiri, hărţi, dicţionare, marcaje şi aşa mai departe. Motorul de căutare este optimizat, desigur, pentru morfologia limbii ruse.

Odnoklassniki.ru selectate colegi de şcoală să fie elementul esenţial pentru gruparea persoane de a comunica. Succesul său este atât de extraordinar că a cuprins Rusia de furtuna. Este un instrument simplu pentru a găsi colegii de şcoală. Anul este posibilă numai în cazul în care utilizatorii să furnizeze informaţii cu privire la şcoala lor. Odată înregistrat ei pot posta fotografii, să trimiteţi mesaje către alţi utilizatori care pot fi căutate cu ajutorul şcoală sau colegiu s-au dus la sau după nume. Acesta conţine, de asemenea, o caracteristică pe forum pentru, dar valoarea sa principala este de a ajuta găsi oameni, mai degrabă decât să menţină contacte regulate şi să partajeze informaţii dincolo de fotografii. Odnoklassniki este considerat a fi al patrulea cel mai vizitat site-ul şi are mai mult de 18 milioane de utilizatori înregistraţi.

Top site-urile rusesti:
vkontakte.ru

No comments:

Post a Comment