Tuesday, April 17, 2012

BJP лидер LK Advani се чувства топлината от собствените си членове на партията


BJP лидер LK Advani се чувства топлината от собствените си членове на партията

Протест от Карнатака конгрес и порой какво поздрави Advani анти-корупция Рат yatra в това, което е може би най-скам-опетнен BJP изключено състояние в страната.

Високопоставеният лидер на BJP загуби нито един момент в стартирането на поредната тирада срещу UPA. Той каза: "Често се казва, пари за гласа измама е по-голям, отколкото 2G. Той никога не се е случило в историята на света, че такива нечестност е толкова очевидно изложени на света не е един човек в Конгресът, който не е участвал в него.

"Доброто управление не могат да си сътрудничат съществуват с корупцията. Това не е само за Конгреса, но също така и за нас. Ако искаме да се бори с корупцията, ние не може да направи компромис с тези сред нас, които сме корумпирани", каза той.

Това е първо посещение на Advani да Карнатака, тъй като бившия главен министър Yeddyurappa, е изпратен в затвора по обвинения в корупция. Но остава да се види, какво BJP прави нещо повече от своите министри, които сега са изправени пред полицейските разследвания.

Източници:

No comments:

Post a Comment