Monday, June 6, 2011

Βραβεία ένωσης ανταποκριτών Λευκό Σπίτι »


Βραβεία ένωσης ανταποκριτών Λευκό Σπίτι »

Κατά την ένωση ετήσιο δείπνο των ανταποκριτών »φέτος αρκετές δημοσιογράφους θα τιμηθεί:

• Dan Balz της The Washington Post και Jake Tapper του ABC News, για την κατάκτηση του Merriman Smith Βραβείο για τις προεδρικές κάλυψης υπό πίεση προθεσμία. Balz κέρδισε για την κάλυψη μιας απροσδόκητη εμφάνιση από τον Ομπάμα και τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον σε συνέντευξη Λευκό Οίκο, και Tapper κέρδισε για την αποκάλυψη ότι ο Ομπάμα θα ζητήσει διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ντένις Μπλερ να παραιτηθεί.

• Peter Baker του The New York Times, για τη νίκη του Aldo βραβείο για τη διαρκή αριστεία Beckman στην κάλυψη του Λευκού Οίκου, για τις ιστορίες ονομάστηκε "η εκπαίδευση ενός προέδρου."

• Michael Berens της The Seattle Times, για τη νίκη του Έντγκαρ Α. Πόε Βραβείο για την αριστεία στην κάλυψη των ειδήσεων της εθνικής ή περιφερειακής σημασίας. Berens αποκάλυψε ελαττώματα σε ένα σχέδιο υγειονομικής περίθαλψης για τους ηλικιωμένους που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο παραμέληση, την κακοποίηση και ακόμα.

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1914 ως σύνδεσμος μεταξύ του τύπου και ο πρόεδρος. Κάθε πρόεδρος από Calvin Coolidge έχει παρακολουθήσει το δείπνο. Μερικά από τα έσοδα από το δείπνο πληρώνουν για τη δημοσιογραφία υποτροφίες για τους φοιτητές.

Πηγές:

No comments:

Post a Comment