Wednesday, July 27, 2011

Πώς το Κογκρέσο πρόκειται να σχεδιάσετε γραμμές μάχη του προϋπολογισμού

Πώς το Κογκρέσο πρόκειται να σχεδιάσετε γραμμές μάχη του προϋπολογισμού

Με 10 ημέρες πριν από την απελευθέρωση του πρόταση για τον προϋπολογισμό, οι Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι στο Καπιτώλιο αναθεωρούν τα περίπτερά τους κατά τα προσεχή αγώνα για το ποιος θα χρηματοδοτήσει την κυβέρνηση. Οι Ρεπουμπλικάνοι είναι περιγράφοντας τι θα ανέλθουν σε 74 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές από τον προϋπολογισμό του Προέδρου Ομπάμα ζήτησε και απέτυχε να πάρει το περασμένο έτος. τεμάχια Οι Ρεπουμπλικανοί θα ανερχόταν σε περίπου 36 δισεκατομμύρια δολάρια σε πραγματικές μειώσεις από τα τρέχοντα επίπεδα χρηματοδότησης.

Τους «Ενέχυρο στην Αμερική» που εκδίδονται κατά την ενδιάμεση 2010 καμπάνια έφερε στο πίσω ΔΑΠ σε έλεγχο της Βουλής και 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές σε σύγκριση με τον προϋπολογισμό του Προέδρου Ομπάμα για το τρέχον οικονομικό έτος που στην πραγματικότητα δεν ήταν σε ισχύ.

Μεγάλα ελλείμματα και το χρέος με την παρουσία της ύφεσης, δύο πολέμους και άλλων δαπανών, οδηγεί το θέμα στην Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με τα σημερινά επίπεδα χρηματοδότησης, το έλλειμμα του τρέχοντος έτους υπολογίζεται σε 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια ή 9,8 τοις εκατό του ΑΕΠ. Φεύγοντας από το σωρευτικό οφειλές της κυβέρνησης κοντά στο 77 τοις εκατό του ΑΕΠ μέχρι το 2021.

Φαίνεται ότι πολλοί Ρεπουμπλικανοί θέλουν να αναγκάσουν έναν τερματισμό λειτουργίας της κυβέρνησης, επαναλαμβάνοντας το ίδιο λάθος που έγινε το 1995. Σπίτι και Δημοκρατικής πλειοψηφίας στη Γερουσία, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα μπορούσε να κλείσει. Το αποτέλεσμα αυτό δεν φαίνεται πιθανό, αλλά οι Δημοκρατικοί ηγέτες της Γερουσίας θέλετε να χρωματίσετε το Σώμα Ρεπουμπλικάνοι όπως και η πλευρά διατεθειμένος να διακινδυνεύσει ένα κλείσιμο.

 Ενώ ένα κλείσιμο κυβέρνηση παγώνει βασικές υπηρεσίες, μπορεί να είναι πολιτικά επωφελής. Όταν ο Πρόεδρος Κλίντον και ένα Δημοκρατικό Κογκρέσο απέτυχε να καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τη χρηματοδότηση το Νοέμβριο του 1995, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ήταν κλειστός και έως ότου ένα ψήφισμα το 1996. Στις προεδρικές εκλογές εκείνου του έτους, ο Πρόεδρος Κλίντον κατάφερε να κερδίσει την επανεκλογή εύκολα πάνω Γερουσίας Πλειοψηφία Leader Bob Dole, και πολλοί πολιτικοί παρατηρητές είδαν τη διακοπή της λειτουργίας, όπως πληγώνει το GOP άνω Κλίντον.



Πηγές:

No comments:

Post a Comment