Saturday, June 2, 2012

raha häälega juhul müügitulust


raha häälega juhul müügitulust

Delhi politsei vahistas Sohail Hindustani, Bharatiya Janata YUVA Morcha aktivist kell Chanakyapuri siin kolmapäeval pärast tema küsitlemisest enam kui seitse tundi raha eest-hääled kelmuse puhul.

Ta oli ametlikult arreteeritud umbes 6 pm, alla korruptsioonivastase võitluse seadus ning valmistatakse kohtus neljapäeval. Hindustani on teine ​​isik võetaks vahi puhul vähem kui nädal.

Sanjeev Saxena, mis on väidetavalt aide tollase Samajwadi partei peasekretär, Amar Singh, arreteeriti 17. juulil pärast Riigikohtu tõmmata Delhi Politsei vilets põhja.

Ajalugu, Hindustani ütles ajakirjanikele väljaspool politsei keeruline, et ta politseile öelda, mida iganes ta oli rääkinud parlamentaarse mis püüdis välja selgitada skandaal, mis raputasid Parlamendi 22. juulil 2008.

Hindustani väitis, et ta oli pöördunud hr Amar Singh ja mitmed kongressi juhte "korraldamine" Bharatiya Janata Partei parlamendisaadikute usalduse eest hääletada.

Riigikohus reedel 5. august 2011 palus politsei võtta sond viia oma loogilise lahenduseni ja esitab lõpparuande kolme nädala jooksul.

Pink, riigikohtunikud Aftab Alam ja RM Lodha, kuid kurtis, et käsi on "odavaim liik" lubati joosta Parlamendi menetlustes, mida nimetatakse sond läbi kuivõrd "poolikult, mõttetu ja lootusetu." "Delhi politsei on võimeline tegema uurimise nii hea kui tahes muu asutus. Aga Delhi politsei näib olevat võttes takistused. Peaksid tilk pärssimine," pink ütles Täiendav Solicitor General Haren Rawal ilmumine politseiprefektuurile.

Delhi politsei kolmapäeval chargesheeted Amar Singh, Ashok Argal, Mahaveer Bhagoda, Phagan Singh Kulaste, Sudheendra Kulkarni, Sanjeev Saxena ja Sohail Hindustani sularaha-for-häälte puhul. Politsei on palunud sanktsiooni Lok Sabha esineja chargesheet Ashok Argal nagu ta on istudes BJP MP. Delhi politsei fail olekuaruande Riigikohtus 2. septembril. Politsei 18. augustil rääkis Delhi kohus, et sond aastal 2008 raha-for-hääletada petuskeemi lõpule jõudmas ja see fail chargesheet enne, kui see 25. augustil.

Hindustani kaitsja süüdistas politseid pole neile või isegi kohus täielik juhtumi asjaolusid.

Singh, endine Samajwadi partei juht arreteeriti 6. septembril ja saadetakse Tihar vangi tema väidetava seotuse altkäemaksu saadikute ees usaldus parlamendis hääletusele, juulis 2008.

Kohus oli eelmisel kolmapäeval reserveeritud oma järjekord kautsjoni vastu taotlusi kuni 24. oktoobrini. Otsus tuli pärast Delhi politsei esitanud kohtus, et All India Institute of Medical Sciences (AIIMS), kus Amar Singh on lubatud, ütles oma raportis, et MP seisund oli kriitiline ja ta vajas pidevat jälgimist.

55-aastane liider on praegu möönis AIIMS kus ta toodi 12. septembril alates Tihar Jail pärast kaebavad oksendamine ja valu neerudes. Ta on olnud ravi saavatel neeru infektsioon seal tänini.

Singh, kes on diabeetik, läbis neeruga septembris 2009 ja soole operatsiooni 10 aastat tagasi. Ta kannatab ka hüpertensiooni, tuberkuloosi infektsioon, krooniline neeruhaigus ja kuseteede infektsioon.

Singh on süüdistatud koos kolme BJP parlamendiliikmed, kes olid väidetavalt altkäemaksu 2008 - Ashok Argal, Faggan Singh Kulaste ja Mahavir Singh Bhagora. On trio, ainult hr Argal on teenindavad partei MP. Senior BJP juht LK Advani endine aide Sudheendra Kulkarni ja aktivist Suhail Hindustani ja Sanjeev Saxena on ka nimeks süüdistatava puhul. Kõik nad on chargesheeted poolt Crime filiaal Delhi politsei. On väidetud, et härra Singh koorunud kriminaalmenetluse vandenõu altkäemaksu siis BJP parlamendiliikmed mõjutada nende hääletamise usaldust algatusel Lok Sabha 2008 vastu Manmohan Singh juhitud UPA valitsus. Ajal usalduse hääl, ta oli vanem liider Samajwadi lepinguosalisele.

BJP teisipäev kahtluse uurimist 2008 raha eest-häälte puhul öeldes samas ei ole midagi ette võtnud nende vastu, kes kasu saanud kelmuse, need, kes puutuvad see on trellide taga. Tema sõnul on väga kahetsusväärne, et neid, kes "avatud" kelmuse trellide taga "isegi Diwali".

Endine BJP parlamendiliikmed Faggan Singh Kulaste ja Mahavir Bhagora koos endine aide partei liider LK Advani Sudheendra Kulkarni on kohtu vahi ajal välja saata Samajwadi Partei liider Amar Singh on antud kautsjon tervislikel põhjustel.

"Kogu riik on erutatud," Prasad ütles enne Leader vastulause sisse Lok Sabha Sushma Swaraj kohtumisel kolm Tihar vanglas.

Delhi kõrge kohus esmaspäeval jäi katse kohtu väljastamise kohtukutse Samajwadi Partei Raman Singh esineda süüdistatakse 2008 raha-for-hääletada kelmuse puhul.

"Menetluses menetlev kohus peatatakse, kuni järgmisel päeval kohtuistungil, et on November 15," Õiglus Suresh Kait ütles, võimaldades samal ajal Raman väite, et ta olla ei sunnita esineda süüdistatava kohtusse kohus. Kohus, kes andis teate Delhi politsei peale võttes teadmiseks avalduse, ütles "audio-video CD-d nõelamine operatsiooni" olla ka talle esitatud järgmisel päeval kuulmist.

Varem, seda väiksem oli kohus kõrvale heita puhas plika antud Singh on kelmuse ja välja kutsuda, kui süüdistatakse talle November 3, öeldes: "seal oli piisavalt materjali, et näidata, et ta oli osa arvatavad kuriteod vandenõu."

Allikad:

No comments:

Post a Comment